Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ - ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

Ο Σόλων είπε ότι αν δεν ασχοληθείς εσύ με τα κοινά, τότε κάποιος κατώτερός σου θα το κάνει. Αυτό έπαθες. Γιατί ακόμα και αν είσαι άριστος, ξεγελάστηκες από τα δώρα των Δαναών, και αμέλησες την ενασχόληση με τα κοινά. Και οι πολιτικοί σου είναι οι κατωτεροι μεταξύ των Ελλήνων. Οι πιο δουλικοί.

Στους έφεραν, όπως ειχαν κάνει και παλιοτερα με άλλο τροπο, στους κατέβασαν απο ένα αεροπλάνο πριν από 35 χρόνια, τους ζητοκραύγασες χωρίς να ξέρεις καν ποιοί είναι, τους αποδέχθηκες ως εθνοσωτήρες, και τους άφησες να σε κυβερνούν από τότε.

Συμμετείχες στην διάπραξη των εγκλημάτων που έφεραν την Ελλάδα στην θέση που είναι σήμερα είτε δρώντας ο ίδιος, είτε παραβλέποντας, είτε επωφελούμενος, ειτε διορίζοντας, είτε παρανομώντας, αλλά ιδιαίτερα σιωπώντας, μην αντιδρωντας, είτε και μερικές φορές γλύφοντας αυτούς που θα έπρεπε να σιχαίνεσαι. Και αφού έκανες τέτοιες πράξεις, έχεις μερίδιο για κάθε ένα από τα χαρακτηριστικά των πολιτικών σου.

Η παγκόσμια κρίση που χτύπησε και την Ελλάδα και μάλιστα τόσο αλύπητα, δεν είναι κρίση οικονομική... Είναι κρίση ηθών. Και μόνο όταν το συνηδειτοποιήσεις αυτό θα μπορέσεις να αλλάξεις και αν αλλάξεις, δεν θα μπορεί να σου κάνει κακό η κρίση.

Η αλλαγή όμως του χαρακτήρα μαζικά σε ολόκληρο τον πληθυσμό, δεν γίνεται στα καλά καθούμενα. Απαιτεί να περάσει μια γενιά Ελλήνων απο παιδεία ελληνική, συμφωνημένη διακομματικά, που να προασπίζεται το έθνος των Ελλήνων και το συμφέρον σου.

Η αλλαγή λοπόν θα αργήσει να έρθει. Για την ακρίβεια, αν δεν κάνεις τίποτα, παρα μόνο συνεχίσεις να γκρινιάζεις, θα χάσεις την χώρα σου. Δεν θα υπάρχει Ελλάδα σε 30 χρόνια απο σήμερα αν δεν κανεις κάτι.

Ηδη οι σημερινοί σου πολιτικοί υπέγραψαν το συμβόλαιο πώλησης της Ελλάδας, με το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία μας, χάνουμε εδάφη και κυριαρχικά δικαιώματα χωρίς πόλεμο!

Αν ξυπνήσεις μετά η κατά τις επόμενες εκλογές, η ευκαιρία θα έχει χαθεί, γι αυτό θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα.

Πρέπει να κάνεις κάτι ΤΩΡΑ. Αυτό το κάτι είναι να εκτυπώσεις την προκύρηξη που θα βρείς αναρτημένη εδώ, να την μοιράσεις σε όλους τους γνωστούς, άγνωστους και περαστικούς Ελληνες, να βγείς στον δρόμο την ημερομηνία που αναγράφεται επάνω στην προκύρηξη, χωρίς φωνές, χωρίς να σπάς και χωρίς βιαιότητες και να αρνηθείς να επιστρέψεις στο σπίτι σου αν δεν γίνουν όλα όσα λέει η προκήρυξη:

ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.

ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αν δεν ξυπνήσεις τώρα, όταν ξυπνήσεις τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα. Τότε θα αναρωτηθείς τι να κανεις. Αν θα πάρεις τα όπλα. Αν τα πάρεις, θα αρχίσεις να πυροβολάς άλλους ανθρωπους, χωρίς να ξέρεις το γιατί. Και οι άλλοι αυτοί θα είναι συνάνθρωποι και συνέλληνες.

Αυτό που σου προτείνω, είναι διαφορετικό. Δεν χρειαζεται βία.

Και λέγεται ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου