Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!


ΝΑΙ, ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΜΝΕΥΣΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ, ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ Ή ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑΝ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΛΕΦΤΕΣ) ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΟΡΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΔΗΜΑΡΧΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ, ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΓΙΑΤΡΟ, ΚΤΛ, ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ.

ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ", ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΌΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΥΓ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ (ΧΩΡΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΛΟΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΟ), ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ.


Απο savemalakes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου