Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ

Τιτλος πρωτότυπου: Διαγράφουν την αναφορά στην χώρα καταγωγής των αλλοδαπών - Αποκαλύπτουμε το βρώμικο σχέδιο

Aπίστευτες αθλιότητες πίσω απο νομιμοφανείς διαδικασίες!

Mε άλλωθι την παρέμβαση του Συνηγόρου του Παιδιού, το Τμήμα Εθνικού Δημοτολογίου του υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ζήτησε με έγγραφό του από τους ΟΤΑ όλης της χώρας να μην περιλαμβάνεται το στοιχείο... «Χώρα Προέλευσης» κατά την εκτύπωση όλων των πιστοποιητικών του Εθνικού Δημοτολογίου!

Δείτε το άλλωθι που δημιούργησαν....

Η δικαιολογία για ανατρεπτικές αλλάγες πάντοτε η ίδια !

Ώς συνήθως... κάποιος πολίτης , έκανε κάποια καταγγελία και έφερε τα πάνω κάτω....

Η ανεξάρτητη αρχή ισχυρίζεται ότι παρενέβη όταν κάποιος πολίτης κατήγγειλε στο Συνήγορο ότι στο πιστοποιητικό που της χορηγήθηκε από το Δήμο για σχολική χρήση από το ανήλικο τέκνο της περιλαμβάνεται το στοιχείο «Χώρα Προέλευσης», παρότι το παιδί έχει την ελληνική ιθαγένεια, από πολιτογράφηση φυσικά του γονέα!

Όπως αναφέρει ο "Συνήγορος του Παιδιού", ο νόμος προβλέπει την κατάρτιση και τήρηση του Εθνικού Δημοτολογίου, το οποίο συγκροτείται από το σύνολο των εγγραφών και μεταβολών των Ελλήνων δημοτών που είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια των Δήμων και Κοινοτήτων της χώρας (Ν. 3274/2004, άρθ. 13 επ.).

Ο Συνήγορος του Πολίτη υποστήριξε ότι «η χώρα προέλευσης δεν πρέπει να περιλαμβάνεται στα εκδιδόμενα πιστοποιητικά, εφόσον δεν τεκμηριώνεται η αναγκαιότητα καταγραφής του προσωπικού αυτού δεδομένου για τη σκοπούμενη χρήση».

Για το λόγο αυτό πρότεινε «να εξετασθεί καταρχήν η αναγκαιότητα επεξεργασίας του στοιχείου στο πλαίσιο του Εθνικού Δημοτολογίου και, στη συνέχεια, (εφόσον τεκμηριωθεί ο σκοπός τήρησής του) η δυνατότητα ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΟΥ κατά την έκδοση, δεδομένου μάλιστα ότι η αναγραφή του ευνοεί ενδεχομένως τις διακρίσεις σε βάρος Ελλήνων πολιτών προερχόμενων από τρίτες χώρες».

Με ευκαιρία την παρέμβαση αυτή του Συνηγόρου,

Το Τμήμα Εθνικού Δημοτολογίου του υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης διευκρίνισε ότι η επεξεργασία του στοιχείου επιβάλλεται για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων, ζήτησε με έγγραφό του (118280/26690/30-4-2010) από τους ΟΤΑ όλης της χώρας να μην περιλαμβάνεται το στοιχείο «Χώρα Προέλευσης» κατά την εκτύπωση όλων των πιστοποιητικών του Εθνικού Δημοτολογίου.

Mέσα στην αναμπουμπούλα τον μαζικών Ελληνοποιήσεων θέλουν να διαγράψουν οριστικά τη χώρα καταγωγής των μεταναστών με στόχο να επιτύχουν την πλήρη αλλοίωση των πραγματικών στοιχείων έτσι ώστε να χαθούν οι εθνικές ταυτότητες των λαών να ισοπεδωθούν όλα και να φτιάξουν λαούς "ρομποτάκια" του συστήματος της παγκοσμιοποίησης , χωρίς εθνική συνείδηση , χωρίς πατρίδα.

Αυτό δεν είναι ρατσισμός κατα της Ελλάδας;

Απο tiresias-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου