Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ: ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ

Alex Jones:

Ο σπουδαίος ελληνικός λαός πρέπει να αρνηθεί να πληρώσει δόλια κατασκευασμένα χρέη όπως έκαναν προ καιρού οι Ισλανδοί. Οι Ισλανδοί αρνήθηκαν να πληρώσουν για χρέη που ήταν προϊόν εξαπάτησης και συνεργασίας δόλιων τραπεζών (Goldman sachs) με τους ντόπιους προδότες πολιτικούς που ουσιαστικά ήταν δωροδοκημένοι πράκτορες της. Κανένα δάνειο όσο ευνοϊκό κι αν είναι δεν θα σας απελευθερωσει απ' την μελλοντική δουλεία. Αν δεν αρνηθείτε το χρέος αυτό ως προϊόν εξαπάτησης σύντομα θα ξυπνήσετε άστεγοι και υπόδουλοι!

Αν δεν αρνηθείτε το χρέος αυτό ως προϊόν εξαπάτησης, σύντομα θα ξυπνήσετε άστεγοι και υπόδουλοι!
Διώξτε γρήγορα τις κυβερνητικές μαριονέτες, που δουλεύουν για τις τράπεζες και σύντομα θα σας μιμηθούν κι άλλα οικονομικά υπόδουλα έθνη.

Πρόκειται για σχέδιο χρεοκοπίας χωρών και καταλήστευσης λαών που αποσκοπεί στην δημιουργία οικονομικών αιχμαλώτων, που ξεκίνησαν 20 περίπου τράπεζες πριν από τριάντα περίπου χρόνια. Το σχέδιο τους δεν πάει και τόσο καλά διότι κυρίως το διαδίκτυο ξεσκεπάζει το πανούργο αυτό σχέδιο οικονομικής κυριαρχίας τους, και δημιουργεί μέτωπα λαϊκών αγώνων.
Όσο περισσότερο καταλαβαίνουν οι λαοί, πως οι εκλεγμένοι πολιτικοί τους σχεδόν σε κάθε περίπτωση (συναλλαγής) είναι μαριονέτες… και όλα σχεδόν τα μεγάλα κόμματα τους χρηματοδοτούνται, τόσο οι διεφθαρμένοι τραπεζίτες θα δυσκολεύονται να ατυχούν την οικονομική τους κυριαρχία.


Στη Χιλή, ένα πρώην συνεργάτης της Goldman Sachs κάνει κουμάντο στην κυβέρνηση. Στην Ελλάδα κάποιοι υπουργοί είναι πρώην συνεργάτης της Goldman Sachs. Στην Ισλανδία και στην Νέα Ζηλανδία στην Γερμανία, ΗΠΑ και Αγγλία, στελέχη της Goldman Sachs βρίσκονται σε νευραλγικές πολιτικές θέσεις. Αυτοί καθοδηγούν και πιλοτάρουν το άνομο αυτό εγχείρημα.

Πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες για προδοσία και κακούργημα σε εθνικό επίπεδο σ' αυτούς τους αλήτες. Πρέπει να τους κυνηγήσετε για τις δόλιες προμελετημένες πράξεις τους. Αν δεν τους ξεσκεπάσουμε σαν εγκληματίες και ουσιαστικά σαν οικονομικούς δολιοφθορείς και τρομοκράτες, τότε θα μας οδηγήσουν στην επόμενη φάση της απόλυτης οικονομικής υποδούλωσης. Τα πράγματα είναι άσχημα, αλλά θα επιδεινωθούν αν δεν τους ξεσκεπάσουμε, ως εχθρούς την ελεύθερης ανθρωπότητας. Δεν είναι καπιταλιστές την ελεύθερης αγοράς, αλλά ελέγχουν το δίπολο δεξιάς-αριστεράς και χρησιμοποιούν τον σοσιαλισμό για να υποτάξουν τον κόσμο! Πρέπει να πάψει να μας απασχολεί η δεξιά και η αριστερά και ενωμένοι να διώξουμε αυτή την οικονομική δικτατορία.

Οι λαοί ουτε πλούτισαν ουτε διασπάθισαν το χρήμα κανενός!

Η μόνη λύση λοιπόν είναι πράγματι μια, οι λαοί άμεσα να διορίσουν εκ νέου άτεγκτους και άφθαρτους ηγέτες, και να αρνηθούν το χρέος που δημιούργησαν και κατανάλωσαν τα αδηφάγα τρωκτικά και ανδρείκελα της οικονομικής δικτατορίας των τραπεζών!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου