Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;

Οριστικό τέλος στους μάχιμους αξιωματικούς δίνει ο Βενιζέλος...

Καταργεί οριστικά τις Σχολές Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων

Φτιάχνουν στρατό υπαλλήλων... Γιατί άραγε ;

Παραιτήθηκε Υποναύαρχος του ΓΕΝ μετά από λεκτικό επεισόδιο που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για το θέμα....

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Υποναύαρχος Στυλιανός Φενέκου μετά το λεκτικό επεισόδιο που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο διευθυντής του Κλάδου Πόρων και Εκπαίδευσης του ΓΕΝ, ανέλυσε στον υπουργό γιατί η κατάργηση των παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και η αντικατάσταση τους από ένα κοινό «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο» είναι ανέφικτο.

Παράλληλα , εξήγησε στον υπουργό για το πως ακριβώς λειτουργούν οι παραγωγικές σχολές των Ε.Δ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανένδοτος στην απόφασή του, επέπληξε - με ανοίκειες εκφράσεις - τον Υποναύαρχο του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η παραίτησή του.

Κατά τον υπουργό, οι νέοι αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού δεν υπάρχει λόγος να είναι μάχιμοι αρκεί να έχουν ακαδημαϊκή εκπαίδευση σε ένα ενιαίο "Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο"


Με το άλλοθι ...της Οικονομίας

Με το άλλοθι της Οικονομίας βρίσκει την ευκαιρία η κυβέρνηση να καταργήσει όλες τις παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή της Σχολής Ευελπίδων, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Σχολής Ικάρων και να τις αντικαταστήσει με ένα... «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο»

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αποκαλύπτει τα πραγματικά κίνητρα της κυβέρνησης

Στόχος της κυβέρνησης είναι στο «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο» να εισάγονται και φοιτητές από άλλες πανεπιστημιακές σχολές έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση των αλλοδαπών που θα αποτελούν πλέον μετά τη νέα απόφαση Βενιζέλου τους νέους αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού.

Το σχέδιο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των μονίμων στελεχών αφού θεωρούν ότι: «Καταργείται η στρατιωτική εκπαίδευση, δημιουργούν ακαδημαϊκούς και όχι αξιωματικούς με επακόλουθα που θα είναι τραγικά για την ασφάλεια της χώρας».

Από tiresias-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου