Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΡΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΡΘΡΟ 27 - ΠΑΡ 1
"1. Καμία μεταβολή στα όρια της επικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.
2. Χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου του αριθμού των βουλευτών, δεν είναι δεκτή στην Ελληνική Επικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη, ούτε μπορεί να διαμένει σε αυτή, ούτε να περάσει μέσα από αυτή."


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΡΘΡΟ 28 - ΠΑΡ 3 (Το άρθρο 28, είναι ο Δούρειος ίππος της ΕΕ, που στην ουσία καταλύει το Εθνικό σύνταγμα όταν υπάρχει "Μεγάλο Εθνικό Συμφέρον", όρος ο οποίος φωνάζει για παραβίαση. Παρ όλα αυτά, αναφέρει στην παράγραφο 3 του άρθρου 28):
"3. Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της Εθνικής Κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο Εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας."


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΡΘΡΟ 5 - ΠΑΡ 3
"3. Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Κανένας δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται, ούτε φυλακίζεται, ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος."


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΡΘΡΟ 49 - ΠΑΡ 1

"Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατα την άσκηση των καθηκόντων του, παρά μόνο για έσχατη προδοσία ή παραβίαση με πρόθεση του συντάγματος. Για πράξεις που δεν σχετίζονται με την άσκηση των καθηκόντων του, η δίωξη αναστέλλεται εωσότου λήξει η προεδρική θητεία."

ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:



1. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
2. ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 27-ΠΑΡ 1 ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΥ 5-ΠΑΡ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ;
3. ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ; (ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;)
4. ΚΑΝΕΝΑ. Η ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ 28 - ΠΑΡ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ 100% ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Οι τυχεροί νικητές, κερδίζουν:
Α' Κατηγορία (Σωστή απάντηση): Θέση κηπουρού στην Βουλή των Ελλήνων! *
Β' Κατηγορία (Σχεδόν σωστή απάντηση): Ελληνική Ιθαγένεια για τους νικητές, και τις οικογένειές τους! **


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
* Με σύμβαση αορίστου χρόνου και 16 μισθούς.
** Αφορά σε συγγενείς μέχρι 2ου βαθμού συγγένειας.


ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ...
ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου