Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...


ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ: ΘΡΑΣΟΣ! ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΒΙΤΣΙΟΖΩΝ!

Κι ενώ τα εγχώρια ΜΜΕ πάσης φύσεως και εξάρτησης απο μεγαλοεπιχειρηματίες, εξακολουθούν να περνάνε στο ντούκου την παρουσία του Παπακωνσταντίνου-μεταμφιεσμένου σε μίζα του ΔΝΤ(είναι της μόδας στη Ελλάδα) για να μην τον αναγνωρίσουν-ο ίδιος αντί να εξαφανισθεί απο προσώπου γης για την υποδούλωση της οικονομίας και την απαξίωση της ανθρώπινης ζωής σε συνεργασία με τον mr Bean του Ασφαλιστικού Ανδρέα Λοβέρδο, κάνει και χιούμορ. Ιδού σχετικό δημοσίευμα απο το "ΒΗΜΑ">

Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός έλληνας πολιτικός που συμμετείχε στην εφετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία. Οι δύο άλλοι Ελληνες ήταν ο πρόεδρος της Coca-Cola 3Ε κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης. Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση και ασφαλώς την Ελλάδα.

Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο , ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια , ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς.
Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ. Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς; «Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω» απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου ποΟ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός έλληνας πολιτικός που συμμετείχε στην εφετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία. Οι δύο άλλοι Ελληνες ήταν ο πρόεδρος της Coca-Cola 3Ε κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης. Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση και ασφαλώς την Ελλάδα.

Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο , ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια , ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς.
Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ. Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς; «Θα μπορούσα να σου πωαλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω» απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει. Ποιο μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό; Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας.

ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΙΔΟΥ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

Απο την  Άντζυ Σταθάτου


Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των ισχυρών του κόσμου της λέσχης Bilderberg στον Αστέρα της Βουλιαγμένης , οι πληροφορίες για τα όσα συζητήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών, προκαλούν έντονη ανησυχία .

Η οικονομική κρίση είναι ένα από τα βασικά θέματα τα οποία τέθηκαν επί τάπητος , όχι από την σκοπιά της αντιμετώπισής της , αλλά από την σκοπιά που εξυπηρετεί τα σχέδια για μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Δηλαδή πραγματικός στόχος είναι η οικονομική καταστροφή των χαμηλών και μεσαίων τάξεων .

Ο δημοσιογράφος Daniel Estulin, ο οποίος εδώ και χρόνια ερευνά τη δράση της λέσχης και οι πληροφορίες του οποίου έχουν -δυστυχώς- επιβεβαιωθεί μέχρι κεραίας , υποστηρίζει ότι το σχέδιο της ελίτ του πλανήτη είναι να καταστραφεί πλήρως το υφιστάμενο οικονομικό σύστημα και να μειωθεί κατά δύο τρίτα ο πληθυσμός της γης.

Αυτά τα σχέδια έχουν προκαλέσει ανησυχία ακόμη και στους κύκλους των ισχυρών της Βilderberg , που φοβούνται μήπως το χάος που θα προκληθεί από τη στρατευμένη πολιτική τους, οδηγήσει τους λαούς σε εξεγέρσεις που θα ανατρέψουν το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης.


Σύμφωνα με πληροφορίες , η ατζέντα που μοιράστηκε στα μέλη της Bilderberg πριν την σύνοδο της Αθήνας , περιέχει εκτός των άλλων κι οδηγίες για την παραπλάνηση των επενδυτών.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα προσωρινό κλίμα ευφορίας με δηλώσεις πολιτικών για οικονομική ανάκαμψη κι άνοδο στα χρηματιστήρια , ώστε οι επενδυτές να ρίξουν ξανά χρήματα στην αγορά και τότε « να προκύψει μια νέα κρίση που θα παγώσει εκ νέου και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το ήδη ταλαιπωρημένο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα», υποστηρίζει ο ερευνητής Estulin .
Πρέπει η οικονομική κρίση να είναι μακρά ή μήπως πιο έντονη και σύντομη? Η απόφαση των ισχυρών θα κινήσει και τις ανάλογες διαδικασίες ερήμην του κόσμου που ακόμη αναρωτιέται πως χάθηκε ο έλεγχος των οικονομικών και πως κατέρρευσαν μέσα σε μια νύχτα παγκόσμιοι κολοσσοί. Μήπως τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη τυχαία?

- Στο βιβλίο του με τίτλο The True Story of the Bilderberg Group, δηλαδή η πραγματική ιστορία της λέσχης Bilderberg , ο Daniel Estulin σημειώνει:

«Το 1970, το εξέχον μέλος της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission), ο Paul Volcker, ο οποίος είχε εργαστεί για την τράπεζα Chase Manhattan Bank του ιδρυτή της Τριμερούς Rockefeller, δεν μάσαγε τα λόγια του όταν έλεγε στους αμερικανούς πολίτες πως μπορούν να επηρεαστούν από «οικονομικές πιέσεις». Είχε τότε προσθέσει πως τα στάνταρ του τρόπου διαβίωσης του μέσου πολίτη.. πρέπει να κατέβουν»!

Μήπως όμως αυτή η σπουδή των ισχυρών της γης να αναμορφώσουν τον κόσμο σύμφωνα με τα συμφέροντά τους , γυρίσει ως μπούμερανγκ εναντίων τους ? Μήπως η οικονομική εξαθλίωση που προωθείται σκοπίμως , οδηγήσει τους «νέους άθλιους» σε επαναστάσεις που θα ανατρέψουν την παγκόσμια ελίτ?

Πάντως μια παρατεταμένη οικονομική κρίση αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού , αλλά εδώ και χρόνια τόσο τα μέλη της Bilerberg όσο και του «παιδιού» της , της Τριμερούς Επιτροπής , υποστηρίζουν πως η αύξηση του πληθυσμού αποτελεί πρόβλημα στον έλεγχο του παγκόσμιου πλούτου. Οι πηγές ενέργειας μειώνονται επικίνδυνα κι η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή δεν επαρκούν για την κάλυψη των βιοτικών αναγκών του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σε αυτούς τους προβληματισμούς και τις οικονομικές μεθοδεύσεις , προστίθενται και οι επισημάνσεις διακεκριμένων βιολόγων που υποστηρίζουν ότι ο ιός της γρίπης των χοίρων ξεπήδησε από εργαστήρια !!! Χάος ....



ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 1991-2007

1991 Conference, Baden-Baden, Germany, 6-9 June

GR - Costa Carras (Director of Companes)
GR - Efthymios Cristodoulou
GR - Minos Zombanakis

1992 Conference, Evian-les-Bains, France, 21-24 May

GR - Costa Carras* Director of Companies
GR - Andonis Samaras Former Minister of Foreign Affairs
GR - Loukas Tsoukalis Jean Monnet Professor, University of Athens; president, Hellenic Centre for European Studies (EKEM)
GR - Stephan Farrant Managing Director, Newsfront Naftiliaki; Local Organizer 1993

1993 Bilderberg Conference, Vouliagmeni, nr Athens, Greece 22-25 April

GR - Stellios Argyros; Chairman, Federation of Greek Industries
GR - Costa Carras; Director of Companies
GR - Yannis S Costopoulos; Chairman, Credit Bank
GR - Gregory Hadjieleftheriadis; Vice-President, Eletson Corp
GR - George P Livanos; Ship Owner
GR - John C Lyras; Vice Chairman, Union of Greek Shipowners
GR - Stefanos Manos; Minister of National Economy
GR - Constantine Mitsotakis; Prime Minister
GR - Theodoros Pangalos; Spokesman for Foreign Affairs, Socialist Party
GR - Michalia G Papaconstantinou; Minister for Foreign Affairs
GR - Theodore Papalexopoulos; Deputy Chairman, Titan Cement Company SA
GR - Michael C Peraticos; Chairman, Pegasus Ocean Services
GR - Thanos M Vererois; Professor of Political History, Universityy of Athens; Director, Hellenic Foundation for Defence and Foreign Policy
GR - Themistocles Volkos; Chairman, The Seatrade Organisation
GR - Stephan Farrant; Managing Director, Newsfront Naftilaki; Local Organiser 1993

Bilderberg meeting in Helsinki, Finland, June 2-5 1994 - participants

GR - Gerasimos Arsenis, minister of defense.
GR - Costa Carras, director of companies.

1995 Bilderberg Conference - June 8-11th, Zurich, Switzerland

GR - Costas Garas, Dir of Companies Greece
GR - Ted CoulOumbis, Pres. Greek Foreign Policy Institute
GR - Geo Papandreau Min of Ed Greece

1996 Bilderberg Conference - 30th May - 2nd June, CIBC Leadership Centre, Toronto, Canada

GR - Pangalos, Theodoros G. (Greece) Minister for Foreign Affairs

1997 Bilderberg Conference - June 12-15, Pine Isle resort, Lake Lanier, nr. Atlanta, Georgia, USA

GR - Carras, Costa. Director of Companies,
GR - David, George A. Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A.
GR - Kiranidiotis, Yannos. Deputy Minister for Foreign Affairs.

1998 Bilderberg Conference - 14-17th May, Turnberry, Ayrshire, Scotland

GR - David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A.
GR - Karamanlis, Kostas A. - Leader of the Opposition
GR - Papandreou, George A. - Alternate Minister for Foreign Affairs

1999 Bilderberg Meeting - 3-6th June, Sintra, Portugal

GR - David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A.
GR - Kranidiotis, Yannos . Alternate Minister for Foreign Affairs.
GR - Veremis, Thanos M. - Professor of Political History, University of Athens; President of Eliamep.

2000 Bilderberg Conference, June 1-3, Brussels, Belgium

GR, David, George A; Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company SA
GR, Diamandouros, P Nikiforos; National Ombudsman
GR, Papandreou, George A; Minister for Foreign Affairs

Bilderberg 2001 - May 24-27 nr Gothenburg Sweden

GR. David, George A. - Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Company SA.
GR. Manos, Stephanos - Member of the Greek Parliament & Former Minister of National Economy; President of the Liberal Party.

Bilderberg Conference 2002 Chantilly, Virginia, U.S.A.,
30 May-2 June

GR - David, George A. - Chairman of the Board, Coca-Cola H.B.C. S.A.
GR - Papahelas, Alexis - Foreign policy columnist. TO VIMA

Bilderberg conference 2003: Versailles, Paris,
France - Thursday 15th to Sunday 18th May

GR - Bakoyannis, Dora - Mayor of Athens
GR - David, George A. - Chairman of the Board, Coca-Cola H.B.C. S.A.
GR - Tsoukalis, Loukas - Professor, University of Athens; President Hellenic Foundation for European and Foreign Policy

Bilderberg Conference 2004 - The 50th anniversary of the first meeting in 1954

GR - David, George A. - Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Company SA
GR - Diamantopoulou, Anna - Member of Parliament, former European Commissioner for Social Affairs

Bilderberg Conference 2005 - 5-8th May, Rottach-Egern, Munich, Germany

GR, Alogoskoufis, George, Minister of Economy and Finance
GR - David, George A., Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.
GR - Diamantopoulou, Anna, Member of Parliament
GR - Papandreou, George A., President, Panhellenic Socialist Movement (PASOK)

Ottawa, Canada 8-11 June 2006

GR - Alogoskoufis, George Minister of Economy and Finance
GR - David, George A. Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.
GR - Tsoukalis, Loukas President, Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELIAMEP)

The Bilderberg Conference 2007, 31st May to 3rd June 2007, Istanbul

GR - George Alogoskoufis, Minister of Economy and Finance (Greece)


 Από kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου