Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΘΡΟ 16 - ΠΑΡ 2:
"Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του κράτους, και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη Εθνικής και Θρησκευτικής συνείδησης, και την διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."

Οσα απο τα παραπάνω γινονται στην Ελλάδα, γίνονται με προσωπικούς κόπους, αγωνία και μερικές φορές κίνδυνο όλων εκείνων των εκπαιδευτικών που αγαπάνε το λειτούργημά τους, και το σέβονται. Το κράτος, αντί να βοηθάει και να προάγει αυτούς τους ανθρώπους, τους στέκεται εμπόδιο. Τώρα πια κατάλαβα ότι προκειται για προσχεδιασμένη τακτική για την αποδόμηση της παιδείας της χώρας μου.

Στην αρχή νόμιζα ότι ο σκοπός είναι η ιδιωτικοποίηση της παιδείας, ώστε να αναγκάσουν τον Ελληνικό λαό να πληρώνει για την μόρφωση των παιδιών του, αφού τα βρήκαν με τους φίλους τους τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων.

Βλέποντας όμως την υπουργό παιδείας να παραδέχεται σε τηλεοπτική εκπομπή ότι συμμετέχει στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, και συνδιάζοντάς τα με βίντεο στα οποία οι δημοσιογράφοι απομακρύνονται από τα ξενοδοχεία στα οποία γίνονται οι συναντήσεις της λέσχης υπό την απειλή αυτόματων όπλων από κουστουμαρισμένους τύπους με καλώδια στο αυτί, υποπτεύθηκα ότι οι λόγοι για τους οποίους αποδομείται η Ελληνική παιδεία είναι αλλοι.

Η κυρία Υπουργός λοιπόν, έχει αναθέσει την διαμόρφωση της παιδείας της χώρας μας στην κυρία Θάλεια Δραγώνα, η οποία έχει γράψει βιβλίο στο οποίο αναφέρει ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, και ότι δεν υπάρχει Ελληνικό έθνος.

Η αισχρή πρόκληση με το σπίτι του κεμάλ θέμα πανελλήνιων εξετάσεων την θλλιβερή επαίτειο της σφαγής των Ποντίων, ξεχείλισε το ποτήρι. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ.

Για την κυρία δραγώνα έχουν πολλά ειπωθεί, και δεν έχει νόημα τα τα επαναλάβω εδώ.

Εχει νόημα όμως να παραθέσω την απαντητική επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη, προς την κυρία Δραγώνα, απο όπου εύκολα θα καταλήξετε σε συμπεράσματα.

http://skandalakommaton.blogspot.com/2010/01/blog-post_3260.html

Ο Μίκης Θεοδωράκης λοιπόν, ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει με τους αγώνες του και τις πράξεις του ότι είναι Ελληνας, ένας άνθρωπος του οποίου την καλλιέργεια και την μόρφωση δύσκολα θα αμφισβητήσει κανείς, ανεξάρτητα με το εάν έκανε και λάθη, ξεσκέπασε την δράση της κυρίας Δραγώνα.

Αντιλαμβανόμενος την κατάσταση, ΘΥΜΩΝΩ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΕΧΘΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ.

Και προτείνω στο υπουργείο να ζητήσει από προσωπικότητες που έχουν αποδείξει ότι αγαπούν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, η Διδώ Σωτηρίου ή κάποια άλλη προσωπικότητα που να αγαπάει ο Ελληνικός λαός (που νοιώθει ποιος είναι Ελληνας και ποιος δεν είναι), και να μην ξανα αναθέσει την παιδεία των Ελλήνων σε Ανθέλληνες όπως η κυρία Ρεπούση ή η κυρία Δραγώνα.

GoPetition

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Επειδή το κείμενο της καταγγελίας είναι σκληρό και το γεγονός αυτό μπορεί να κάνει κάποιους να διστάσουν τώρα που είναι λίγες οι υπογραφές, έχω απενεργοποιήσει την εμφάνιση των ονομάτων των υπογραφόντων.
Αν η καμπάνια φτάσει τις 1000 υπογραφές, τότε θα ενεργοποιήσω την εμφάνιση των υπογραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου