Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΧΡΕΩΝ

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ...


ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ

Σε τηλεφωνική εκστρατεία έχουν επιδοθεί οι Ελληνικές τράπεζες προς τους οφειλέτες τους για επαναδιαπραγμάτευση χρεών.


Σωρεία μηνυμάτων καταφθάνουν τις τελευταίες ημέρες στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ απο αναγνώστες που μας μαρτυρούν οτι, οι τράπεζες έχουν επιδοθεί σε κυνήγι επαναδιαπραγμάτευσης χρεών με τους οφειλέτες τους.

Τηλεφωνήτριες προσπαθούν να πείσουν με το καλό ή με απειλές τους οφειλέτες τους να μεταβούν στα τοπικά τραπεζικά καταστήματα προκειμένου να επαναδιαπραγματευτούν τα χρέη τους με ευνοϊκότερο επιτόκιο.

Επειδή λοιπόν, το ληστρικό τραπεζικό σύστημα της χώρας εξακολουθεί να λειτουργεί υπο την προστασία όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων και της Ελληνικής Δικαιοσύνης που όποτε τους συμφέρει την επικαλούνται και όποτε δεν τους συμφέρει αδιαφορούν για τις αποφάσεις της.

Επειδή σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς της εξαφάνισης της μεσαίας κοινωνικής τάξης ανθρώπων συνεχίζουν να απαιτούν τοκογλυφικά επιτόκια ιδιαίτερα στις πιστωτικές κάρτες που εντέχνως προτείνονται απο τις τράπεζες έναντι απόρριψης αιτημάτων για δάνειο.

Επειδή όλοι αυτοί οι νόμιμοι τοκογλύφοι έχουν στείλει συνανθρώπους μας στο άλλο κόσμο και έχουν κλείσει σπίτια μέσω της οικονομικής αιχμαλωσίας (χωρισμοί, απόγνωση, αυτοκτονίες ξαφνικές αρρώστιες)

Επειδή όλοι αυτοί οι νόμιμοι νταβατζήδες (η λέξη έχει νομιμοποιηθεί απο τον προηγούμενο πρωθυπουργό της χώρας) έχουν υποχρεώσει το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων να επιβιώνει ξεπληρώνοντας τα δάνεια και τις υποχρεώσεις του με ανάληψη μετρητών απο πιστωτικές κάρτες με επιτόκια που φθάνουν το 20% τα οποία νομίμως στη συνέχεια επιβαρύνουν με επιπλέον τόκους υπερημερίας 3% (αναλόγως την τράπεζα) και με κάτι εισφορές του τύπου Ν.128/75 και διάφορα άλλα έξοδα ακόμη 2% (τουλάχιστον)

Φθάνοντας στο τέλος , ο δύσμοιρος οφειλέτης να πληρώνει συνεχώς χωρίς βέβαια να ξεχρεώνει ποτέ, αφού οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει χαμπάρι πως αν αθροίσεις όλα αυτά μαζί το τελικό επιτόκιο φθάνει στο 25% (και σε κάποιες περιπτώσεις παραπάνω)


Όταν λοιπόν η Ελληνική κυβέρνηση μιλά για κερδοσκόπους , απειλές και κουμπούρια στο τραπέζι για ένα επιτόκιο δανεισμού της τάξεως του 7% .

Πώς είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς πως θα ανακάμψει η οικονομία της Ελλάδος όταν το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών της είναι "αιχμάλωτοι" σε επιτόκια 25%

Γιατί λοιπόν οι Ελληνικές τράπεζες αγάπησαν τους πελάτες τους έτσι ξαφνικά και τους καλούν για επαναδιαπραγμάτευση χρεών ;;;

1) Oι τράπεζες μετά απο πληθώρα παγωμένων οφειλών συνειδητοποιούν πλέον οτι η αγορά έχει φρακάρει αφού διογκώνετε καθημερινά το ποσοστό εκείνων που δεν μπορούν πια να καταβάλουν ούτε την ελάχιστη δόση.

2) Οι τράπεζες προβλέποντας το μέλλον και την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας - αφού κατέχουν το 25% περίπου του δημοσίου χρέους - ετοιμάζουν συγχωνεύσεις και συμμαχίες για να ισχυροποιηθούν που σημαίνει οτι κάποιες θα εξαγοραστούν απο άλλες.

Ποιός όμως αγοράζει παλιές παγωμένες συμβάσεις χρεών, οι οποίες έτσι κι αλλιώς, έχουν "παγώσει" ....

Kαλούν λοιπόν τους οφειλέτες τους για νέες υπογραφές ακόμη και με ευνοϊκότερους όρους για να διασφαλίσουν τα κεφάλαια και κέρδη τους.


Μην ξεχνάτε ποτέ πως οι τράπεζες σας δάνεισαν χρήματα τα οποία στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ δικά τους

3) Σε περίπτωση που ανακοινωθεί πτώχευση του κράτους, αυτομάτως τα χρέη των πολιτών παραγράφονται λόγο της εκ των πραγμάτων αδυναμίας αποπληρωμής τους. Έτσι οι νέοι αγοραστές δεν μπορούν να διεκδικήσουν από τους οφειλέτες χρέη από παλαιές συμβάσεις τραπεζών που δεν υπάρχουν πια.

Συμβουλές δεν δίνουμε ... αλλά...



O Νοών... Νοείτω !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου