Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΧΩΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ...

Έφοδοι του ΣΔΟΕ σε πολιτικούς που φαίνονται να έχουν πλουτίσει απότομα. Έλεγχοι σε μεγαλοστελέχη της πρώην κυβέρνησης και συγκεκριμένα σε Βουλγαράκη, Λιάπη, Αλογοσκούφη, Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, Άρη Σπηλιωτόπουλο, Μπασιάκο, Δούκα, Ρουσόπουλο κ.α. όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.Μάλιστα οι έλεγχοι για τον πρώην υπουργού Πολιτισμού Γ. Βουλγαράκη έχουν ήδη ξεκινήσει..

Μετά τους γιατρούς σειρά έχει – σύμφωνα με τον κυριακάτικο Τύπο – σωρεία κλάδων, αλλά και αυτοί που μέχρι σήμερα βρίσκονταν στο απυρόβλητο, παρά την πολλές φορές προκλητική ζωή και τον προκλητικό πλούτο, δηλαδή οι πολιτικοί.

Το ΣΔΟΕ θα ελέγξει καταθέσεις, offshore εταιρείες στις οποίες μπορεί να έχουν μεταβιβαστεί περιουσιακά στοιχεία – ακίνητα ή οικόπεδα – για να μην τα πιάσει η εφορία, ενώ θα ελεγχθεί και η περιουσία συγγενών για “κρυφές” καταθέσεις ή “περίεργες” μεταφορές σε τράπεζες του εξωτερικού.

Εδώ θα συνδράμει και η ΤτΕ που θα δώσει στοιχεία για μεγάλα ποσά που μεταφέρθηκαν σε τράπεζες σε Ελβετία, Μ. Βρετανία και αλλού.

Υλικό για σπατάλες στη Βουλή

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΒΗΜΑ η κυβέρνηση μαζεύει υλικό για σπατάλες που έγιναν με δημόσιο χρήμα, μέσα σε υπουργεία. Κοσκινίζονται αδιαφανή κονδύλια σε υπουργεία όπως το Εξωτερικών, το Δημόσιας Τάξης και το Ναυτιλίας, στα οποία οι δαπάνες από το 2004 ως το 9 εμφανίζουν κατακόρυφη αύξηση.

Και εδώ στο στόχαστρο βρίσκονται Αλογοσκούφης και Παπαθανασίου, που υπέγραφαν δαπάνες, ο πρώην υπουργός Τουρισμού κ. Μαρκόπουλος, Μπασιάκος και Χατζηγάκης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και Λιάπης, Βουλγαράκης για τη Siemens.

H ροή στοιχείων από τη Δικαιοσύνη στη Βουλή θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα – μαζί με την Εξεταστική για την Οικονομία. Εκεί αναμένεται να κληθούν όλοι σχεδόν οι υπουργοί - πιθανώς και ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.


Απο το skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου