Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

ALEX JONES: ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΔΩ.

Ο φίλος μας ο Alex, λέει εδώ καποια πράγματα τα οποία νομίζω σε όλους μας θυμίζουν κάτι.

- Χαρακτηρίζει την οικονομική ενίσχυση των τραπεζών απο το κράτος ληστεία - που ειναι συνήθης πρακτικη που εφαρμόζουν οι μεγαλοτραπεζίτες για να βυθίσουν τα κράτη στο χρέος. (σας θυμίζει κάτι;)

- Μιλάει για την συνήθη πρακτική τους να προτείνουν στις κυβερνήσεις αντί χρημάτων να ξεπουλάνε τις δημόσιες εταιρίες κοινής ωφέλειας


(σας θυμίζει κατι;)

Λέει ότι στην Ελλάδα διορίστηκε διοικητής του δημόσιου χρέους πρώην στέλεχος της Goldman sachs , ντόιτσε μπάνκ κ.λ.π. που πέρασε στα ψιλά των blogs μεταξύ των βίντεο της ντούβλη και των συνεντεύξεων της τζουλιας (αυτό έγινε ΚΑΙ στα blogs για να κάνουμε και την αυτοκριτική μας).

Μιλάει για τον Γερμανό ευρωβουλευτή που μίλησε για πωληση Ελληνικών νησιών και ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟ. Το θεωρεί προετοιμασία εδάφους.

Μιλάει για επιβολή νέων φόρων σε ολο τον κόσμο. (σας θυμίζει τίποτα;)

Μιλάει για κτίσιμο νέων φυλακών, για πρόσληψη πολλων αστυνομικών (σας θυμίζει τίποτα;)

Και συνέχεια λέει ότι ο Ελληνικός λαός ξεσηκώνεται... (?)    Δείτε το βίντεο...


και την ώρα που γράφω ο θέμος (θυμάστε το χοντρό γουρούνι με τα 5.000.000 ευρώ στην μασχάλη;) παίζει στον ΑΝΤ1 την καλομοίρα...

Δείτε το σας παρακαλώ...Ο θεός να έχει καλά αυτό το κορίτσι την vasoula2908 που κάθεται και κάνει τόση δουλειά για όλους εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟΥΡΓΩΝ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου