Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

TROKTIKO - Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

Επιβεβαιώνει το υπουργείο τη μαζική άρση απορρήτου


Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε σημερινό δημοσίευμα της «Ε», σύμφωνα με το οποίο η Αντιτρομοκρατική έχει προχωρήσει ακόμη και σε αναδρομική άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών, σε ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα...

"Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» που αναφέρεται σε μαζικές άρσεις απορρήτου δεδομένων κλήσεων πολιτών, διευκρινίζεται ότι οι έρευνες των Αρχών πραγματοποιούνται με απαρέγκλιτη τήρηση του Συντάγματος και των νόμων του κράτους (ν.2225/1994, Π.Δ. 47/2005) και τελούν υπό την εγγύηση της δικαστικής αρχής", αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

"Σε κάθε περίπτωση που διατάσσεται άρση απορρήτου, η σχετική διάταξη κοινοποιείται και στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών", καταλήγει.


Αντιγραφή απο το δημοσίευμα στο τροκτικό


Αρα λοιπόν, θα παρακολουθούν τα τηλέφωνά μας, ότι ώρα θέλουν, για να πολεμήσουν την "τρομοκρατία", αλλά θα κοινοποιούν την διαταγή στην Σρχή διασφάλισης απορρήτου επικοινωνιών...

χα χα χα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου