Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ...

[HeLLeNiCReVeNgE] Νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ εμπλεκόμενα στην υπόθεση Ζήμενς
Η κυβέρνηση του και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός οδύρονται κάθε ημέρα δημοσίως για την διαφάνεια και για τα «μεγάλα σκάνδαλα» της Ζήμενς και του Βατοπεδίου. Ιδού όμως ποια είναι η πραγματικότητα:

Όπως κατήγγειλαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΚ Ηρακλής Δρούλιας φέρεται αναμεμειγμένος στην υπόθεση. Συγκεκριμένα υπήρξε διευθυντής παρακολούθησης Ολυμπιακών Έργων της εταιρείας OΜΗΡΟΣ ATE η οποία … συμπτωματικά είναι εταιρεία του Στυλιανού Βίου. Ο τελευταίος είναι εκείνος που έδωσε ένα εκατομμύριο μάρκα στον Θ. Τσουκάτο.

«Είναι επιβράβευση στον κ. Δρούλια η τοποθέτησή του στον ΟΣΚ;» ρωτά η Νέα Δημοκρατία.

Βουλευτές της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν επίσης ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Γιάννης Σπανουδάκης, φέρεται αναμεμειγμένος στην υπόθεση C4i.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή εάν έχει στείλει επιστολή προς τον τότε Υπουργό Δημόσιας Τάξης Χρήστο Μαρκογιαννάκη για το C4i, ο κ. Σπανουδάκης δήλωσε πως δεν θυμάται, αλλά υποχρεώθηκε να το παραδεχτεί μόλις του έδειξαν την επιστολή. Την ίδια τακτική μικρής μνήμης ακολούθησε ο κ. Σπανουδάκης και όταν ρωτήθηκε για τις συναντήσεις του με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, αλλά στο τέλος, πιεζόμενος από τα αποδεικτικά στοιχεία, παραδέχθηκε ότι τον συνάντησες όχι μία αλλά 62 φορές.


Απο greekmacedonians.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου