Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ...

Και οι πρώην:

Αφού ο αλογοσκούφης τελείωσε το έργο του ως υπουργός οικονομικών, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ οικονομικά στο Πανεπιστήμιο, η Ντόρα δέν μπορεί να πιστέψει ότι ο μπαμπάκας της ΔΕΝ θα την κάνει πρωθυπουργό, ο Παυλόπουλος τολμάει και εμφανίζει την μούρη του στην τηλεόραση, ο Ρουσόπουλος κάνει μηνύσεις (θα μας πάρει και τον γάϊδαρο αυτός)!!!!

Καί οι νύν:

Ο george είναι ικανότατος στα επικοινωνιακά, η υπουργός παιδείας συνεχίζει το θεάρεστο έργο της (όλα τα άλλα θέματα γύρω απο την παιδεία μας είναι τακτοποιημένα), οι της βουλής εξακολουθούν να παίρνουν τις μισθουλάρες τους, και οι γείτονές μας εξακολουθούν τις προκλήσεις.

συνεχίζουν με αμείωτο ζήλο το έργο τους, χωρίς να αλλάξουν τακτική, αφού η παρούσα αποδείχθηκε ιδιαίτερα ωφέλιμη (για τους ίδιους).

Φαντάζομαι ότι στα υπο κατεδάφιση αυθαίρετα ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται η βίλα με τις παρανομίες του Σουφλιά, ότι στα σχέδια της υπουργού παιδείας ΔΕΝ είναι η συναίνεση για την χάραξη πολιτικής παιδείας, ότι στα σχέδια του γιωργάκη ΔΕΝ είναι η αποκατάσταση της αξιοπρέπειάς μας, και ότι οι κύριοι Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης και Καραμανλής ΔΕΝ είχαν καμμία σχέση με ΚΑΝΕΝΑ σκάνδαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου