Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Μήν το πιστέψετε. Δείτε το όμως. Περιλαμβάνει φωτογραφίες και αποκόμματα εφημερίδων.



Βλέποντας την μανία με τα οποία η Διαμαντοπουλου και η φίλη της η Δραγώνα πολεμάνε την παιδεία μας, το δίλημα Παπανδρεου ΔΝΤ ή χάος, την σπουδη με την οποία προώθησαν την ελληνοποίηση των μεταναστών, το γεγονός ότι μέχρι σήμερα το μόνο με το οποίο ασχολήθηκαν ειναι ο τρόπος με τον οποίο θα βυθίσουν στην φτώχεια τους Ελληνες ενώ δέν έχουν πάρει κανένα αναπτυξιακό μετρο, το γεγονός ότι δέν άλλαξε τίποτα για τους βουλευτές και τους παρατρεχάμενους, η εξαγγελία της κυβέρνησης ότι σε λίγο δεν θα κυκλοφορεί ρευστό χρήμα παρα μόνο πλαστικό, το γεγονός ότι παρ' όλα τα δημοσιεύματα και τις εκπομπές δέν εχει γίνει ακόμα καμμία κίνηση για την εκμετάλευση του εθνικού μας πλούτου, η αθλιότητα των κληρικών μας σήμερα και τόσα άλλα συνθέτουν μιά εικόμα η οποία δείχνει ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ξαναλέω ότι δεν μιλάω σαν πατριωταρος εθνικιστής, δέν γουστάρω τον τυφλό εθνικισμό, ούτε τον ανοητο διεθνισμό, δέν με νοιάζει αν αυτοί που κανουν ολα αυτά λέγονται μπίλτερμπεργκ ή ιλουμινατι ή φούφουτοι, δεν με ενδιαφέρει να αποδειξω 100% οτι είναι μασώνοι. Δέν ξέρω αν ο σκοπός τους είναι να μας κλέψουν τον εθνικό μας πλούτο απλώς, ή αν θέλουν να ξεκινήσουν απο εδώ την Νέα τάξη πραγμάτων, ή αν θέλουν να εγκαταστήσουν διαστημικές βάσεις, ή ολα τα παραπάνω.

Με ενδιαφέρει η ΟΥΣΙΑ, ότι δηλαδή ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κατευθυνόμενοι απο ξενες δυναμεις κυβερνούν την Ελλάδα εδώ και χρόνια.

Και εμείς οι νεοέλληνες, για μια ακόμα φορά, χαιρόμαστε που καταφέραμε να γλιτωσουμε απο την τηλεόραση με τα blogs, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε ότι απλώς αλλάξαμε κόλλημα, και ότι αντί να βλέπουμε σαν αποχαυνωμένοι ειδήσεις που μας σερβίρουνε, αναπαράγουμε και συλλέγουμε ειδήσεις στα blogs, χωρίς όμως επι της ουσίας να κάνουμε πάλι κάτι.

Ελληνες! Ενημερωθήκαμε. Τα στοιχεία που έχουμε μαζέψει μέχρι τωρα, φτάνουν για να γεμίσουμε τις φυλακές με κοπρόσκυλα. Φτάνει η ενημέρωση. Είναι ώρα για δράση.

Αρχίστε να μιλάτε όχι για το τί κάνουν αυτοί, αλλά για το τί μπορούμε να κάνουμε εμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου