Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ; - Νο2

Εννέα στους δέκα πολίτες τάσσονται υπέρ της συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής για την Οικονομία που θα διερευνά τα πεπραγμένα όλων των κυβερνήσεων από την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Κοινόνητα μέχρι και σήμερα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RASS που έγινε για λογαριασμό του zoomnews.gr. Μόνο το 7,2% των ερωτηθέντων συντάσσονται με την άποψη ότι η εξεταστική επιτροπή θα πρέπει να περιλάβει μόνο τη διερεύνηση της πενταετίας (2004 – 2009) των κυβερνήσεων Καραμανλή, όπως προτείνει η κυβέρνηση, ενώ ακόμη και ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ η άποψη αυτή εμφανίζεται μειοψηφούσα, με ποσοστό μόλις 15,3%.

Στη δημοσκόπηση της RASS για το zoomnews.gr οι πολίτες εκτιμούν επίσης ότι η σοβαρότερη χρεωκοπία που απειλεί τη χώρα είναι η χρεωκοπία του πολιτικού συστήματος (60,5%) ένανατι 37,6% που θεωρούν ότι σοβαρότερη είναι η χρεωκοπία της Οικονομίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εκτίμηση αυτή διαπνέει την πλειοψηφία των ερωτηθέντων ανεξάρτητα από κομματική προτίμηση ή ιδεολογική τοποθέτηση.

Η έρευνα στο zoomnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου