Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΤΣΙ ΤΟΠΑΝ ΤΣΙ ΝΤΕΝΙΣΗ ΠΩΣ ΕΧΟΜΕ ΚΡΙΣΗ. (ΠΑΛΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ)


Μιμή Nτενίση: «Στο τέλος ο κόσμος θα εξοργιστεί»
«Έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει, τους πολιτικούς που μας αξίζουν, την οικονομική κρίση που μας αξίζει» δηλώνει χωρίς φόβο η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός όμως αποκαλύπτει και τη λύση που, σύμφωνα με την ίδια, θα εξυγιάνει τα πράγματα στην σημερινή τηλεόραση. «Η ποιότητα και μόνο η ποιότητα θα μπορούσε να βγάλει την τηλεόραση από την κρίση που έχει φέρει η δυσχερής οικονομική συγκυρία. Αυτό που μας έλειπε και ...
προηγουμένως. Και στους καλλιτέχνες που έχουμε μείνει πολλά χρόνια βλέπεις ότι υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής: Η προσπάθεια (τουλάχιστον) για την ποιότητα. Την τηλεόραση αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι το μεγάλο μέρος του κόσμου την έχει σκυλοβαρεθεί και θέλω να κοπεί το κουτσομπολιό . Δεν είναι ο Έλληνας τόσο χαμηλού επιπέδου! Επειδή όλα πια είναι στραβά, είναι πολύ παραιτημένος ο κόσμος. Στο τέλος όμως θα εξοργιστεί» υποστηρίζει η Μιμή Ντενίση.

7 μέρες TV






ΘΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου