Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

Μίλαν Κούντερα
(Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)



Βλέποντας όλο αυτό το μίσος για εμάς τους Έλληνες, έχω πειστεί ότι και εμείς, και ακόμη περισσότερο τα παιδιά μας θα ζήσουμε μία "Αλλαγή εποχής". Στο τέλος θα νικήσει το καλό ή το κακό. Η ανθρωπότητα ή το σκοτάδι. Εμείς ή Αυτοί. Αυτό θα το δούμε στο τέλος.

Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την γενιά μου (40), αυτήν την καναπεδόπληκτη νεοελληνικίστικη ροχαλίζουσα γενιά μουνα δείξει αν είναι αξιος φορέας του Ελληνικού Πολιτισμού.

Και πιστεύω ότι είμαστε.

Οσο ακόμα προλαβαίνουμε, και μιλάμε για γρήγορα! όμως θα πρέπει όσοι έχουμε αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της ανθρωπότητας πρώτα απο όλα, και της χώρας μας στην παρούσα φάση, να μπορέσουμε να κάνουμε και τους άλλους ανθρώπους στην χώρα μας και μετά σε ολόκληρο τον κόσμο, να ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ. να δουν το παιχνίδι των μεγαλοτραπεζιτών, και των μικρών μαριονέτων τους των πολιτικών, οι οποίοι με την βοήθεια των μικρόψυχων μιντιάνθρωπων μας έχουν βάλει σε ενα τρυπάκι να τρέχουμε απο το πρωϊ ως το βράδυ και να χρωστάμε στις τράπεζες, στο κράτος, και αυτοί με αντάλλαγμα φτηνες διασκεδάσεις, να μας κλέβουν, λές και δέν υπάρχει άλλος τρόπος να ζούν οι άνθρωποι. Βέβαια, απο μικρούς μας μεγαλώσανε σε έναν ψεύτικο κόσμο ,με ψευτικη δικαιοσύνη, ψεύτικη αγάπη, ψευτικη ανθρωπιά, βουτώντας τον κόσμο στην μιζέρια και στην  δυστυχία. Πρέπει να καταλάβουν το ΜΕΓΕΘΟΣ του παιχνιδιού (δές το money masters).
Και αυτό πρέπει να το κάνουμε ΓΡΉΓΟΡΑ!

Νομίζω ότι επιλέξανε την Ελλάδα σαν πρώτο στόχο, επειδή όπως είπε και ο Κισσιγκερ οι Έλληνες είμαστε λαός απείθαρχος. Ο ίδιος τύπος είπε ότι πρέπει να μας χτυπήσει κανείς στην παιδεία, την θρησκεία, και στον πολιτισμό. Και δέν είναι κανένας τυχαίος. Είναι σύμβουλος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ πριν από τον Νίξον, και είναι ακόμα μέχρι σήμερα αφού έχει αλλάξει σχεδόν όλους τους Προέδρους από τότε.

Αν κάνω την λογική σκέψη ότι τελικά την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ την χαράζει αυτός, και εάν αυτός μιλάει επανειλημμένα για παγκόσμια κυβέρνηση (έχω πολλα΄βίντεο που φαίνεται αυτό), και εάν η υπουργός παιδείας μου συνευρίσκεται με τον παραπάνω τύπο σε κλειστές λέσχες, και εάν το συνδυάσω με την Δραγώνα που δραγουμίζει την παιδεία μας και είναι υφιστάμενη της κυρίας Διαμαντοπούλου, το γαμ@μ#νο σπίτι του Κεμάλ που έπρεπε να το βάλεις την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων μωρή α@ναθεμ$πτνα*(ηδες*& και εάν όλα αυτά τα συνδυάσω με τις τουρκο-αλβανικές κινήσεις, και την σπουδή με την οποία μας έσυρε στο ΔΝΤ η μοντέρνα ποδηλάτιζουσα πρωθυπουργάρα μας που γύριζε με λάπτοπ πριν τις εκλογές,και δέν εκανε ούτε ένα δημοψήφισμα μετά, την σπουδή με την οποία πέρασαν το θέμα της ιθαγένειας των μεταναστών, καταλήγω στο λογικό συμπέρασμα:

ΛΟΓΙΚΌ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ:

ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΈΦΤΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου