Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΚΙΣΤΑΝ : 0-1

Διάβασα στα blogs, ότι το Πακιστάν μπλόκαρε επ' αόριστον σήμερα (20-05-2010) το δημοφιλή ιστότοπο μουσικής και βίντεο YouTube στην προσπάθειά του να εμποδίσει τη διανομή «βλάσφημου» περιεχομένου, όπως ανακοίνωσαν Πακιστανοί αξιωματούχοι...

Λίγες ώρες νωρίτερα η Αρχή Τηλεπικοινωνιών του Πακιστάν (PTA) είχε διατάξει τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών πρόσβασης στο ίντερνετ να εμποδίσουν την πρόσβαση στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook εξαιτίας ενός διαδικτυακού διαγωνισμού που καλεί τους διαγωνιζόμενους να αναρτήσουν σκίτσα του Προφήτη Μωάμεθ, καθώς οποιαδήποτε αναπαράσταση του Προφήτη Μωάμεθ θεωρείται αντιϊσλαμική και βλάσφημη.

Ο Γουαχάζ-ους-Σιράζ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της πακιστανικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ίντερνετ Νayatel, δήλωσε ότι η PTA εξέδωσε εντολή αργά χθες Τετάρτη ζητώντας το άμεσο «μπλοκάρισμα» του YouTube.

Το Πακιστάν είχε μπλοκάρει την πρόσβαση στο YouTube και το 2007 για περίπου ένα χρόνο εξαιτίας κάποιων βίντεο που είχαν «ανέβει» στον ιστότοπο, τα οποία το Πακιστάν είχε χαρακτηρίσει αντιϊσλαμικά.

---------

Βλέποντας κανείς τον κ. Πεταλωτή να απειλεί ότι "Τα blogs θα πάρουν την απάντησή τους", αναρωτιέται ποιόν Μωάμεθ προσβάλουν τα Ελληνικά blogs, και γιατί τόση λύσσα κύριε Πεταλωτή;

Φοβάστε ότι σιγά σιγά τα πρόβατα θα απαγκιστρωθούν από το κουτί και δέν θα μπορείτε να τα ελέγχετε; Τα ΜΜΕ θα χάσουν την αποκλειστικότητα ενημέρωσης των προβάτων; Φοβάστε μήν βγάλουν δόντια τα πρόβατα κύριε Πεταλωτή;

Και για να μην ξεχνιόμαστε, την προσοχή στα blogs εσάς και της κυρίας Διαμαντοπούλου, και της υπόλοιπης συμμορίας σας, την συνιστά ο αρχηγός της μητρικής συμμορίας:



Ετσι είναι κύριε Πεταλωτή. Η παγκοσμιοποίηση ισχύει και για τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου