Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

Αν ρίξετε μια ματιά στα blogs που αναπαράγουν ειδήσεις, θα δείτε ότι ένα - ένα όλα όσα λέει το παρακάτω βίντεο γίνονται πράξη, και μάλιστα με μεγάλη σπουδή.

Ο Πρωθυπουργός μας, γεννήθηκε δέν ξέρει κανείς πού, σφουγγάριζε σκάλες στην στοκχόλμη (ο ιδιος το λέει), σπούδασε στην Αμερική, και ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ολα τα χρόνια της μεταπολίτευσης, μμας κυβερνησαν τρια σόγια!

Μόλις έγιναν κυβερνηση, έτρεξαν αμέσως να δωσουν ιθαγένεια στους μετανάστες, λές και αυτό ήταν το μεγαλύτερό μας πρόβλημα!

Μας εσυραν στο ΔΝΤ λές και δέν μπορουσε να γίνει τίποτε άλλο!

Αποσυνθέτουν την παιδεία μας με μία λύσσα πρωτοφανή!

και έκαναν και κάνουν ένα σωρό αλλα πράγματα που δέν υπάρχει λόγος να αναφέρω πάλι.

Δείτε τα εδώ. Δείτε και αυτό το βίντεο και πείτε μου αν μπορείτε να κοιμηθείτε...Δέν ξέρω αν είμαι παρανοϊκός. Ελπίζω να είμαι. Θα είναι μικρό το κακο. Αν δέν είμαι όμως, και η εικόνα που έφτιαξα μαζεύοντας όλα αυτά τα κομμάτια πληροφοριών στο blog αυτό είναι αληθινή, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

Η ώρα είναι τώρα.

Τα blog πρέπει να σταματήσουν να αναπαράγουν ειδήσεις, - όσες μαζέψαμε φτάνουν - και να αρχίσουν να ασχολουνται με προτάσεις για το τί να κάνουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟΥΡΓΩΝ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου