Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ?

Το Εθνικό Ινστιτούτο Χρηματοπιστωτικών ερευνών είναι μια ελληνική πρωτοβουλία, απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους με τις τράπεζες, και παρέχει έναντι μικρής ετήσιας συνδρομής (120€ ετήσια), βοήθεια σε κάθε επίπεδο των σχέσεών σας με τις τράπεζες.

Στο site παρέχονται πάρα πολλές πληροφορίες τις οποίες ΔΕΝ θα σας δώσει ο τραπεζικός διαμεσολαβιτής (θεσμός που δημιουργήθηκε υποτίθεται για να προστατέψει εμάς, αλλά σήμερα ελέγχεται απο τις τράπεζες), και ακόμα περισσότερες (νομική κάλυψη, μηνύσεις για λογαριασμό σας) αν γίνετε συνδρομητές.

Αν και στην σημερινή εποχή μας έχουν δημιουργήσει την τάση να αντιμετωπίζουμε κάθε προσπάθεια εξ ορισμού καχύποπτα ψάχνοντας σκοτεινά ιδιοτελή αίτια πίσω της, θέλω να πιστεύω ότι το eixe είναι πράγματι μία πρωτοβουλία ανθρώπων που λειτουργούν για το κοινό καλό. Γιατί υπάρχουν ακόμα τέτοιοι.

Το είχε παρέχει νομικές συμβουλές, και μηνύει για λογαριασμό του ενδιαφερόμενου (ο οποίος στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θέλει να τα βάλει με τις τράπεζες για να μην τον λιώσουν) τις τράπεζες όταν διαπιστωθούν αξιόποινες πράξεις.

Ή δήλωσή τους με εκφράζει απόλυτα:

Εμείς οι Έλληνες, αρνούμαστε να επιλέξουμε τοκογλύφους. Απορρίπτουμε την τοκογλυφία και τις αλυσίδες που αυτή εξασφαλίζει. Γιατί οι αλυσίδες δεν ταιριάζουν στους Έλληνες. Ούτε και η Παγκοσμιοποίηση στον Ελληνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου