Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!.

Το πρώτο βήμα για την μετατροπή της Ελλάδας από Έθνος -Κράτος σε Πολυπολιτισμικό κράτος έγινε. Χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού μιας και η δημοκρατία μας απαγορεύει εμμέσως το δημοψήφισμα.

Το δεύτερο βήμα θα είναι από το υπουργείο Παιδείας όπου η θεμελιώδης αρχή της "πολιτικής ορθότητας" στην εκπαίδευση "τι να σκέφτονται" και όχι "πως να σκέφτονται" είναι η κύρια γραμμή αυτής της πολυπολιτισμικής κυβέρνησης.

Είναι γεγονός πως ετούτη η κυβέρνηση, αλλά και η προηγούμενη, θέτουν, κυριολεκτικά, ένα βαρέλι δυναμίτιδας στα θεμέλια της πολιτικής κι εθνικής κυριαρχίας του Ελληνικού λαού κι ανάβουν ένα βραδυφλεγές φιτίλι.

Η κατασκευή, εκ του μη όντος, μίας συμπαγούς και διακριτής εθνοπολιτισμικής μειονότητας εντός της εθνικής επικράτειας, εμφορούμενης μάλιστα από εξόχως ανεπτυγμένη εθνική αυτοσυνειδησία και αλυτρωτική εθνικιστική ιδεολογία γίνεται πλέον πράξη με αυτό το εθνοκτόνο νομοσχέδιο.

O νέος κομματικός στρατός, που δεν καταλαβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ ότι θα ζητήσει σύντομα πολλά και κυρίως, την «προσαρμογή» της κοινωνίας μας στα μέτρα και στα σταθμά τους…
Σε μια δεκαετία από σήμερα, θα υπάρχουν στη Βουλή αμιγή κόμματα μεταναστών, κυρίως μουσουλμάνων, που θα ρυθμίζουν απολύτως τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα.
Συμβαίνει ήδη αυτό στην Βουλγαρία όπου η τουρκική μειονότητα ρυθμίζει απολύτως τις πολιτικές του κράτους αυτού.

Με την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου πλέον η Ελλάδα έχει εκτός από 100.000 Τούρκους και 1,5 εκ άτομα όπου από λαθρομετανάστες θα γίνουν σε βάθος 3ετίας λαθρο-Έλληνες.
Ο κόσμος όλος έρχεται τούμπα, ο λαός μας στενάζει κάτω απ' τα πρωτοφανή οικονομικά μέτρα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και χρεωκοπίας απ' τις ληστρικές διακυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κι ο καημός των κυβερνώντων είναι η απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες!

Και δεν αντιδρά κανείς!

Έλληνες θα τα βρείτε μπροστά σας.....


Από το side-panel του akritas-history-of-makedonia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου