Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...

Για εμένα. Που διάβασα το Μνημόνιο της ντροπής και του αίσχους, και δεν βγήκα στον δρόμο να αρχίσω να ουρλιάζω. Που βλέπω ότι εκτός των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας, τώρα πουλάνε και το ίδιο το χώμα της Πατρίδας μου. Αυτό που ποτίστηκε με πόλεμο, αίμα, πείνα, στερήσεις, κακουχίες, θάνατο, δυστυχία και μιζέρια. Και ο Πολιτισμός δώρο. Που υποθηκεύσανε όλα αυτά με συμβόλαιο, το οποίο μου τρίβουνε στα μούτρα και μου το μοιράζουνε ένθετο στα περιοδικά, αλλά δεν μου το δείξανε πριν το υπογράψουν. Που αφήνω να με κοροϊδεύουνε και να καλούν πολιτικούς να δώσουν λόγο για αμύθητες περιουσίες που απέκτησαν χωρίς εργασία, και να μπήγουν το μαχαίρι στο κόκκαλο, και να τιμωρούν με την μέγιστη ποινή, αυτήν της αφαίρεσης της κοματικής ταυτότητας. Σε μερικές κραυγαλέες περιπτώσεις, ακόμα και με διαγραφή από το κόμα! Εχω θυμώσει και ντρέπομαι που παρ΄όλα αυτά θα αγοράσω ιταλικό παντελόνι, γερμανικό αυτοκίνητο, βέλγικη μπύρα και ολανδικό τυρί, από Γερμανικό σούπερ μάρκετ.
Που βλέπω ότι με φτύνουν, μου πετάνε γιαούρτια και ντομάτες στα μούτρα, την στιγμή που ετοιμάζονται να Ελληνοποιήσουν ξένους, να τους βάλουν στο στρατό να φυλάνε τα σύνορά μας!. ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ!  "κι εμείς γελούσαμε στις γειτονιές την πρώτη μέρα". Που δεν διακινδυνεύω να γίνω γραφικός, και δεν αρχίζω να φωνάζω. Με όλη μου τη δύναμη. ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Με εσένα.
Που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, και δεν κάνεις τίποτα. Που έμαθες ότι ένας Ελληνας έκανε μήνυση σε όλους τους Βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο για εσχάτη προδοσία, και δεν είσαι διατεθημένος να κάνεις απολύτως τίποτα. Ούτε καν να μεταφέρεις το κορμί σου εκεί την ημέρα της δίκης, ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα επίσης.


Με την κυβέρνηση.
Που τόλμησαν τα γουρούνια να βάλουν υποθήκη την Ελλάδα στους μεγαλοτραπεζίτες. 

Με τους Βουλευτές.
ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!

Με τον Μπαρόζο.
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙ@0Λ0 ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΚΙ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!

Με τον Παπανδρέου.
Βλέπε παραγράφους: "για εμένα" και "με εσένα". και πρόσθεσε και στις δύο παραγράφους:
Που διόρισα έναν τύπο που το βιογραφικό του λέει ότι καθάρισε σκάλες (τη μισή στοκχόλμη), έπλυνε πιάτα στον Καναδά, σπούδασε και δούλεψε ως βιοπαλεστής σε πάρα πολλές δουλειές, να κυβερνήσει την Ελλάδα. Κάτι σαν Ιαπωνο - Κινέζος λαντζέρης Καγκελάριος της Γερμανίας δηλαδή.

Με τους Ευρωπαίους, και την Ε.Ε.
Που στη χώρα τους είναι καθώς πρέπει, και τηλεφωνάνε την αστυνομία αν ακουστούν θόρυβοι μετά από κάποια ώρα, γιατί κοιμούνται τα πρόβατα, και έτσι νοιώθουν ότι εκπολιτίστηκαν. Και συνεχίζουν ήσυχα ήσυχα να πληρώνουν τους φόρους τους. Ετσι ανατρέφει κανείς ανθρώπους. Ετσι τους κρατάει στο μαντρί. Και στεναχωριέμαι μήπως και δεν αντιγράφω σωστά τον δικό τους Πολιτισμό και δεν είμαι τρέντυ και μείνω έξω από το μαντρί, και έξω από το μαντρί είναι ο λύκος. Δεν τον έχω δει ποτέ, αλλά τον φοβάμαι.

Με το ΚΚΕ 
Που διαπιστώνω ότι στο θέμα της άρνησης πληρωμής του χρέους, την έξοδο από το ΔΝΤ συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ, αλλά διαφωνούμε ΚΑΘΕΤΑ σε οτιδήποτε άλλο, και δεν μπορούμε να τα βρούμε για να κάνουμε κάτι από κοινού, αφού υπηρετεί και το ίδιο τον διεθνισμό, ανατολικής όμως προέλευσης.


Με την εκκλησία
Που κατέβασε 1.000.000 Θεσσαλονικείς λάθος στιγμή για λάθος λόγο, και τώρα που πουλάνε την Πατρίδα μου δεν λέει κανείς τίποτα.

4 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΟΘ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ-
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Στα μηνύματα μπορείτε να εκφράσετε την αγανάκτησή σας, χωρίς βρισιές, και χωρίς να ασχολείστε με προσωπικά θέματα όπως η προσωπικότητα, η σεξουαλικότητα, η θρησκεία, κ.λ.π. σαν ιδιότητες του προσώπου, αν δεν έχουν να κάνουν με το δημόσιο συμφέρον."

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ BLOG!

    ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΖΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ ;

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ;

    ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΪΔΑΡΟ ΑΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ;

    ΠΑΣ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου