Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ : ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ...

Καλοί μου φίλοι αισιόδοξα τα μηνύματα από την αντίδραση του ασθενή ελληνικού λαού...
Ως δικτάτορες οι σημερινοί πολιτικάντηδες χαρακτήριζουν τελευταία τον ελληνικό, ασθενή...
Σε κωματώδη κατάσταση. Κι έτσι η ληστρική τους διάθεση δυναμώνει.


Η σημερινή κυβέρνηση βγήκε στον προεκλογικό αγώνα πριν από ενάμιση χρόνο με συνθήματα κατά της διαφθοράς και του αντικοινωνικού κράτους!!!! Μας υποσχέθηκε η τότε αντιπολίτευση ότι θα επανιδρυθεί το κράτος και με διαρθρωτικές αλλαγές θα γίνουμε.... Σουηδία!!!!
Το κράτος δηλαδή θα σέβεται τους πολίτες του και όλα οι θυσίες του λαού θα είναι ανταποδωτικές...

Αντ' αυτού εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο έχουμε μια κυβέρνηση που εκτός από την εσχάτη προδοσία στα εθνικά μας θέματα, το ξεπούλημα κάθε ελληνικού εθνικού συμφέροντος και την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους, ρημάζει καθημερινά τον λαό με καθαρά ληστρική συμπεριφορά.

Τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι κραυγαλέα...
ΦΠΑ, διόδια, εισιτήρια ΜΜΜ και ΔΕΗ, έδειξαν πλέον ότι η κυβέρνηση αυτή δεν αισθάνεται με κανένα τρόπο ότι η χώρα έχει μπεί σε περίοδο οικονομικού μαρασμού και εξαθλίωσης που οι ίδιοι οι πολιτικοί με την συμπαράσταση πλουσίων και τραπεζών την έβαλαν.

Οι αυξήσεις των προϊόντων, του ΦΠΑ, και οι περικοπές των μισθών, οι επιχειρησιακές συμβάσεις και τα λοιπά αντιλαϊκά μέτρα εξαθλιώνουν ραγδαία τον ελληνικό λαό και καθιστούν την ελληνική κοινωνία έρμαιο των πλουσίων και των ξένων....

Πρόσφατα έμαθα ότι η ΔΕΗ απέστειλε Εκκαθαριστικούς Λογαριασμούς για ολόκληρο το έτος του 2010 καθώς, όπως έχουμε αναφέρει, σε παλιότερη ανάρτηση, λόγω έλλειψης προσωπικού και καταμετρητών έστελνε σε χιλιάδες καταναλωτές λογαριασμούς "Εναντι" καθόλη την διάρκεια του 2010!!!!!
Ομως πως κλέβει τον λαό;

ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΠΑ σε αυτούς τους Εκκαθαριστικούς Λογαριασμούς 23 % για ΟΛΟ το 2010 την στιγμή που ο ΦΠΑ ήταν 19% μέχρι τον Απρίλιο μετά έγινε 21% και τον Ιούλιο 23%!!!!
Τα διόδια ανεβαίνουν συνεχώς ακόμα και σε δρόμους καρμανιόλες και πλέον το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη κοστίζει τρελλά ποσά... Ακόμα και τα φθηνότερα εισιτήρια του ΟΣΕ ανεβαίνουν και φτάνουν, πλέον, αυτά των Λεωφορείων του ΚΤΕΛ!!!!

Τώρα ετοιμάζεται και η αύξηση των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών κατά 40%!!!!!

Ομως φίλοι μου το τελευταίο διάστημα κάτι γίνεται. Ο ασθενής φαίνεται να κουνάει τα βλέφαρα.
Στην Θεσσαλονίκη οι επιβάτες αρνούνται να πληρώσουν τα αυξημένα εισιτήρια (εκεί από 0,60 έγινε 0,80). Στην Αθήνα οι οδηγοί κλείνουν τα ακυρωτικά μηχανήματα το πρωί 5 με 8...
Οι στάσεις εργασίας και οι απεργίες των ΜΜΜ συνεχίζονται σε εβδομαδιαία βάση....
Το κίνημα κατά των διοδίων γιγαντώνεται... Χιλιάδες πλέον οδηγοί αρνούνται να πληρώσουν και σηκώνουν τις μπάρες.
Στην Στυλίδα κατεδάφισαν τα διόδια!!!!
Οι μηνύσεις αρχίζουν να πέφτουν βροχή προς κάθε κατεύθυνση...

Ο κόσμος άρχισε να ξεσηκώνεται....

Η ελπίδα αρχίζει να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό μας.
Φτάνει πια το δούλεμα.
Πρέπει να ξεσηκωθούμε πριν πεινάσουμε.

Φίλοι και φίλες το ανάλγητο ανθελληνικό κράτος έχει στο τσεπάκι κι άλλα ακόμα χειρότερα μέτρα...
Πολυτεκνικά επιδόματα θα κοπούν. Το επίδομα ανεργίας θα μειωθεί. Οι μισθοί στον Δημόσιο τομέα θα πέσουν και οι επιχειρησιακές συμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα καταστρέφουν ήδη αυτήν την στιγμή που μιλάμε εκατομμύρια συμπατριώτες μας.

Προχθές καθόμουν αποσβολωμένος και κοιτούσα μια αξιοπρεπή κυρία να ψάχνει τα σκουπίδια έξω από Σούπερ Μάρκετ... Αναρωτιόμουν αν αύριο θα είμαι εγώ στην θέση της....
Σας προτρέπω φίλοι μου να καθίσετε μια μέρα να περιμένετε το τέλος μια λαϊκής αγοράς της γειτονιάς σας.
Θα εκπλαγείτε με το πόσοι συνάνθρωποί μας περιμένουν με αγωνία να ψάξουν τα..... σάπια!!!!!

Πριν από λίγο καιρό μιλούσα με έναν από τους παραγωγούς που έχει πάγκο σε κάποια λαϊκή αγορά και μου είπε πως λυπόνται τους ανθρώπους αυτούς κι αφήνουν πολλοί από τους πωλητές μερικές σακούλες με καλά φαγώσιμα τρόφιμα και με έκπληξη τον άκουσα να λέει ότι ανάμεσα στους "κακόμοιρους" συνανθρώπους μας βρίσκονται και κάποιοι με ...κουστούμια!!!!

Πράγμα που σημαίνει ότι η φτώχια χτυπάει τους πάντες...
Μονόδρομος λοιπόν ο ξεσηκωμός γιατί να σας πω την αλήθεια που νομίζω ότι μας εκφράζει όλους. Μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να πεινάει, αλλά δεν μπορώ να καν να διανοηθώ να πεινάει το παιδί μου!!!!

Πρέπει να "πέσουν" κεφάλια και θα πέσουν. Πριν πεινάσει το παιδί μου θα έχουν φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο κάποιοι από τους υπευθύνους ή αν προλάβουν θα έχουν μεταναστεύσει....

ΘΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου