Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΠΡΙΤΗΣ, ΚΟΠΡΙΤΗΝ ΟΥ ΠΟΙΕΙ...

Όθων Ιακωβίδης

Στη διαδικασία απονομής δικαιοσύνης, υπάρχει το αξίωμα, «ένοχος, ένοχον ού ποιεί».
Κατ’ αναλογία, λοιπόν, και κάποιος κατηγορούμενος ως κοπρίτης, δεν μπορεί να φορτώσει σε άλλον, τον χαρακτηρισμό αυτόν.
Πόσο μάλλον όταν αυτός (ο κατηγορούμενος) αποτελεί και το πορτραίτο της κοπρολατρείας, αφού λατρεύεται από χιλιάδες πολίτες / κοπρίτες (όπως ο ίδιος τους αποκαλεί) που τον ψηφίζουν.
Παρ’ όλ’ αυτά, ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, παρακαλώ, συνεντευξιαζόμενος στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης,
παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Γ.Α.Παπανδρέου (ο οποίος, πριν από λίγο καιρό, αποκάλυψε στην Ευρωπαϊκή ηγεσία, ότι ο Ελληνικός λαός είναι διεφθαρμένος!!!), αποκάλυψε και αυτός, στους έκπληκτους παρισταμένους, ότι δεν είναι κοπρίτης αυτός και το συνάφι του (οι Έλληνες πολιτικοί), αλλά κοπρίτης είναι ο Ελληνικός λαός !!!!!
Και το απέδειξε με τετράγωνη λογική, που δεν σηκώνει αντιρρήσεις. Είπε:    «Το ότι κανένας πολιτικός δεν είναι διεφθαρμένος, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κανένας μας δεν βγαίνει στο δρόμο να κυνηγήσει πολίτες για να τους διαφθείρει. Οι πολίτες είναι αυτοί που έρχονται στο γραφείο μου και με διαφθείρουν».  (εξαγοράζοντας την αγάπη μου προς αυτούς με την ψήφο τους).

Η αδιάσειστη αυτή αλήθεια, δημιουργεί μία υποχρέωση στο λαό. Πρέπει σύσσωμος να κατέβει στο Σύνταγμα και σε μία διαδήλωση μετανοίας και ελέους,  να ζητήσει γονυπετής συγνώμη από τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο και όλο το συνάφι του, που κατηγορούνται αδίκως ως κοπρίτες. Ασκώντας δε αυστηρή αυτοκριτική, οι διαδηλωτές να αυτομαστιγωθούν μέχρις αιματώσεως, εκεί στην πλατεία Συντάγματος, ενώπιον του βουλευτοχανείου, ακολουθώντας το παράδειγμα και την προτροπή του (παρ’ ολίγον) αυτομαστιγωθέντος βουλευτή κ. Γ. Βουλγαράκη (θυμόσαστε, τότε, με την «υπόθεση Βατοπεδίου»).

Όλα αυτά, βέβαια, θα γίνουν, μετά την εξήγηση που θα μας δώσει ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, για το αν αυτός είναι κοπρίτης που διόρισε την κόρη του στο Δημόσιο και στο βουλευτοχανείο,  ή η κόρη του είναι κοπρίτισσα (κατά τη δική του εκδοχή) αν αυτή του ζήτησε τον διορισμό ή την μετάθεσή της αυτή.
Δεν μπορεί, κάποιος από τους δυό τους, θα τον φάει τον χαρακτηρισμό, έτσι που τα έκανε ο μπαμπάς Πάγκαλος.

Ως τότε, η Ελληνική κοινωνία θα κοπρίζεται ανηλεώς, από κοπρίτες και κοπρίτισσες.

Η προστασία του περιβάλλοντος επαφίεται στη θέληση του Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟΥΡΓΩΝ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου