Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Όθων Ιακωβίδης


Με ομοβροντία του βαρέως πυροβολικού της προπαγάνδας, των εξανδραποδισμένων ΜΜΕ και των υπαλλήλων τους, μάθαμε προχθές, οι Έλληνες υπάκουοι υπήκοοι, ότι ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, η Ελληνική Κυβέρνησή μας, με «μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος», αποφάσισε να ...
παραστεί στη δίκη που διεξάγεται μεθαύριο, στο Δικαστήριο τη Χάγης, υπέρ της Ιταλίας, η οποία υπερασπίζεται το δικαίωμα της Ελλάδας να κατάσχει Γερμανική περιουσία ευρισκόμενη στην Ιταλία, ως μέρος της αποζημίωσης των κατοίκων του μαρτυρικού Διστόμου, για το φρικτό έγκλημα του Ναζιστικού Γερμανικού Στρατού, εκεί, κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής.

• Παρατήρηση 1η : Γιατί πρέπει από την πλατεία Ομονοίας , να πάμε στην πλατεία Συντάγματος, μέσω Λαμίας; Δηλαδή, γιατί πρέπει να τρέχουμε στην Ιταλία να κατάσχουμε Γερμανική περιουσία και δεν την κατάσχουμε εδώ στην Ελλάδα; Θα αρκούσε μία απόφαση του νυν Υπουργού Δικαιοσύνης. Θυμίζουμε ότι ο τέως Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μ.Κ Σταθόπουλος (πάλι του ΠΑΣΟΚ, συμπτωματικά) μπλόκαρε απόφαση των Ελληνικών δικαστηρίων για κατάσχεση Γερμανικής περιουσίας στην Ελλάδα, που είχε εξαχθεί για την ίδια υπόθεση (αν δεν με απατά η μνήμη μου).

• Παρατήρηση 2η : Γιατί η απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης παίρνεται 3 (τρείς) ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της δίκης; Όποιος πολίτης πάει σε έναν σοβαρό δικηγόρο μία απλή αστική υπόθεσή του, τρείς μέρες πριν από τη δίκη, ο δικηγόρος θα τον θεωρήσει ανεύθυνο αφελή και αδιάφορο για την έκβαση της δίκης. Οι τρείς μέρες, για ένα τέτοιο περίπλοκο θέμα, αντικείμενο του διεθνούς δικαίου και των διεθνών σχέσεων, σε ένα τέτοιο Δικαστήριο, αποτελούν χρόνο μηδέν για την οποιαδήποτε προπαρασκευή μίας αξιόμαχης νομικής υποστήριξης του θέματος.

Η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να σκεφτεί κάποιος, είναι ότι υπάρχει συμφωνία, εξωδικαστικά, μεταξύ των αντιδίκων. Συμφωνία, σύμφωνη και με την προηγούμενη παρέμβαση του Ελληνικού Υπουργείου Δικαιοσύνης, δηλαδή υπέρ των Γερμανών.

Μήπως συμβαίνει αυτό;

Άλλο ένα δήθεν προστίθεται στα τόσα άλλα που στραγγαλίζουν καθημερινά την Αλήθεια;

1 σχόλιο:

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου