Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τα σοσιαΛΗΣΤΙκά κότερα των νεοεφοπΛΗΣΤΩΝ


Μιάς και τόση συζήτηση, γίνεται τελευταία, για τις περιέργως αποκτηθείσες θαλαμηγούς και τα δεκάδες πολυτελέστατα κότερα, που ανήκουν σε άτομα, με δηλωθέν εισόδημα, που δεν δικαιολογεί αυτή την κυριαρχία επί των θαλασσών, θα μπορούσαν κάποιοι, να μας απαντήσουν, στο πως την απέκτησαν;

Κάποιοι πολιτικοί, που για πολύ μεγάλα διαστήματα, διαχειρίσθηκαν δημόσιο χρήμα.
Και τώρα διαχειρίζονται αμύθητες περιουσίες και σκάφη που πραγματικά θα τα ζήλευε και ένας Νιάρχος.
Που βρήκε, ας πούμε, την πολυτελή του θαλαμηγό, ο Γιάννος Παπαντωνίου;
Και πως μπορεί να συντηρεί, ένα τέτοιο σκάφος; Που στα μάτια του οποιοδήποτε, που δουλεύει τριάντα και σαράντα χρόνια, χωρίς να μπορεί να έχει ούτε ένα κουπί, φαντάζει υπερωκεάνιο;
Που βρήκε τα λεφτά, ο πρώην υπουργός ναυτιλίας και νυν πρόεδρος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, για να έχει τέτοιο σκάφος πολυτελές; Το οποίο το συντηρεί στο Πέραμα, στο ναυπηγείο του Μανώλη Ψαρρού;
Φτωχός ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή. Ως εργατοπατέρας, πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ…Τι είναι αυτό που του δικαιολογεί αυτή την πολυτέλεια; Τα κάποια ελάχιστα φεγγάρια, άσκησης της νομικής του ιδιότητας;
Το ίδιο και ο Κώστας Γείτονας, ο πρώην υπουργός ΥΓΕΙΑΣ παρακαλώ! Που και αυτός έχει μια θαλαμηγό μούρλια. Που εμείς οι κοινοί θνητοί, ούτε σε κάρτ ποστάλ, δεν μπορούμε να αποκτήσουμε.
Αυτοί που βρήκαν τέτοια άνεση; Ε κύριε Γείτονά μου, που και συ την συντηρείς στο ναυπηγείο Ψαρρού, με μια περιουσία, μόνο για την συντήρησή της!
Εάν είναι όλα τούτα, αποκτήματα του μόχθου σας, χαλάλι.
Εάν όμως δεν είναι, να μην το ξέρουμε και εμείς; Γιατί πια καήκαμε στον χυλό και φυσάμε την ομίχλη (σας). Αφού στην λαμπάδα της μέσα, μας φιγουράρουν παντού ΑΚΗδες.
Ξεκαθαρίστε λοιπόν, την ομιχλώδη συμπεριφορά σας, γύρω από τα τεράστια υλικά σας αποκτήματα, για να μην έχει η φαντασία μας, διάφορα κυήματα. ( Κοινώς γεννητούρια ), στις κραιπάλης σας τα γιούργια.

1 σχόλιο:

  1. Καμιά φορά πρέπει να θυμόμαστε οτι: "...όχι μόνο να φαίνεται τίμια, αλλά να είναι κιόλας"...
    Τα καράβια, εάν μπορέσει να το ψάξει κάποιος, θα ανήκουν σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Και θα σας κάνουν αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση...Και άντε μετά να βγάλεις άκρη. Εξ'άλλου, οι τύποι δεν είναι τυχαίοι...Είχαν συνλαμόγιο τον γνωστό εθνοπατέρα γιαννόπουλο.
    "Έλα μωρέ, για ένα κωλόσπιτο κάνετε έτσι??" για την βίλα του εθνάρχη Βου και της μιμής...
    Θα ξέρουν να φυλάγονται.
    Και γιατί να ξεκαθαρίσουν κάτι? Η Αιδώς έχει χαθεί εδώ και καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου