Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Σελίδα 10:

"The purpose of psychological operations(PSYOP) is to induce or reinforce foreign attitudes and behavior favorable tothe originator’s objectives."

Σκοπός των ψυχολογικών επιχειρήσεων (Ψ.Ε.) είναι η διαμόρφωση του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς του ξένου πληθυσμού με τρόπο τέτοιο που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτού που διεξάγει τις Ψ.Ε.


"PSYOP are a vital part of the broadrange of US diplomatic, informational, military, and economicactivities."

Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις αποτελούν ζωτικό τμήμα σε όλο το φάσμα της Αμερικανικής διπλωματίας, και στις επικοινωνιακές, στρατιωτικές και οικονομικές δραστηριότητες.

Οσοι μπορείτε να διαβάσετε Αγγλικά, θα καταλάβετε τι κάνουν στον Ελληνικό λαό.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

3 σχόλια:

  1. Γι αυτο φωναζω οτι πρεπει να περασουμε σ ενα δευτερο επιπεδο αυτο της αντιδρασης, με οργανωμενο τροπο, αφου ομως δείξουμε στους υπνωτισμενους από την τηλεοραση και την προπαγανδα των ΜΜΕ συμπολιτες μας πως δεν ειναι πια ο εαυτος τους.
    Ενημερωση μελετη συνειδητοποιηση
    Τελεια η αναρτηση αυτη
    Μηπως πρεπει να μεταφραστει και να μοιραστει στους μαθητες του Λυκειου που τους ελεγχουν με τις μπαρουφες του στυλ δεκαπενταμελες και εκπροσωπηση κι αλλα τετοια παλαβα χυνοντας δια μεσω των οργανων που ξεμοναχιαζουν τους πιο δημοφιλης μαθητες δηλητηρια ηδη από την ηλικια των 12 ετων.
    Για σκεφτειτε που στοχευουν τα σατανικα μυαλα τους και φτιαξτε ειδικες ομαδες που θα εημερωνουν δωρεαν τους νεους. Πως ειναι τα φροντιστηρια για το πανεπιστημειο ενα πραγμα εμεις θα κανουμε φοντιστηρια για να μπορουν τα παιδια μας να αποκτησουν και το πανεπιστεημειο που πρεπει και την εργασια που θα τους αρμοζει μετα από αυτο.
    Βουλωστε τα στοματα των υπνωτιστων μας με τη γνωση και την αντιδραση στην δραση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Δον Κιχώτη, κανείς μαθητής δεν πρόκειται να χάσει χρόνο για να διαβάσει 85 σελίδες από αυτό το εγχειρίδιο. Προτιμούν να σερφάρουν στο facebook, ή να παίζουν ιντερνετικά παιχνίδια.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ....

    Ίσως αν έβγαινε σε DVD ή σε κάποιο βιντεάκι στο YouTube να είχε πιο πολλή απήχηση.

    Όμως κάλλιστα θα μπορούσε να μοιραστεί σε ιδιωτικά φροντιστήρια αγγλικών και να διαβαστεί και να συζητηθεί στα πλαίσια προετοιμασίας για LOWER / PROFICIENCY.

    Θα το προτείνω σε κανά δυο που ξέρω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομολογω οτι εχετε δικαιο
    Ομως στο δημοσιο νηπιαγωγειο της γειτονιας μου υπηρξε δασκαλα που βγηκε στη συνταξη τωρα, η κυρια Δοξα που τους εμαθε μεχρι για το οτι μας ψεκαζουν και για την επιβαρυνση του περιβαλλοντος Περα από αυτο τους εμαθε ιστορια φυσικη μαθηματικα και καλες τεχνες εστειλε τα παιδια ετοιμα στο σχολειο σαν να προκεται για παιδια τριτης Δημοτικου Τετοιοι δασκαλοι πρεπει να αναλαβουν τα παιδια οχι αδιαφοροι που ποτε δεν προβληματιστηκαν γιατι μερικα παιδια αγριευουν. Τα παιδια θελουν να απεξαρτηθουν από τους υπολογιστες και αυτοι τα εστειλαν από την πρωτη δημοτικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου