Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η ΣΠΙΘΑ ΑΝΑΒΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ,

Με αφορμή τη μήνυση για εσχάτη προδοσία που κατέθεσε ο κ. Αντωνίου κατα των Βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, μήνυση την οποία ο αρμόδιος εισαγγελέας προφανώς έκρινε νομικά ορθή και προς τιμήν του αποφάσισε να προχωρήσει σε στάδιο προκαταρκτικής εξέτασης, σε καλώ να οργανώσουμε ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας.


Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, να χαρακτηρίζονται ως ύποπτοι προδοσίας η πλειοψηφία των Βουλευτών μιας χώρας. Την χώρα μας κυβερνούν σήμερα ύποπτοι προδοσίας!

Η μήνυση του κ. Αντωνίου είναι ένα χαρτί στα χέρια του Ελληνικού λαού. Και δεν έχουμε πολλά τέτοια χαρτιά. Οι κανόνες του πόκερ είναι στημένοι από αυτούς, μας βλέπουν τα φύλλα, η τράπουλα είναι σημαδεμένη και εμείς κοιμόμαστε ύπνο βαθύ. Πρέπει λοιπόν να ξυπνήσουμε.

Μας φαίνεται τιτάνιος άθλος, αλλά δεν είναι. Στην πραγματικότητα είναι τόσο απλό όσο το να ενδιαφερθούμε. Γι αυτό πρέπει να προγραμματίσεις να είσαι στη Χαλκίδα στις 11/Ιανουαριου/2011 , δηλαδή ΣΥΝΤΟΜΑ, σε μερικές μέρες. Ολοι εμείς οι φωτισμένοι που τα έχουμε καταλάβει όλα, αλλά παροτρύνουμε τους άλλους να δράσουν για λογαριασμό μας, πρέπει να είμαστε εκεί και να στηρίξουμε τη μήνυση αυτή. Να την εκμεταλευτούμε για να κινητοποιηθούμε.


Καλούνται λοιπόν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΙΣ 11/01/2011 ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες στο Δημοτικό Θέατρο. Καλέστε μπλόκς, περιφερειακά κανάλια, ρ/φ σταθμούς κλπ. Το internet δέν φτάνει. Η τηλεόραση δεν πρόκειται να προβάλει ένα θέμα, εκτός και αν εμείς του δώσουμε διάσταση τέτοια που ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ, και να αναγκαστούν να προβάλουν.

Φίλοι ιστολόγοι, σας καλούμε να διοργανώσετε ομιλίες για την ημέρα εκείνη στο δημοτικό θέατρο.


Αγώνας σημαίνει δράση.

ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ: antimnemonium@googlegroups.com ή στο thalamofilakas@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου