Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !

Στημένη απ' το ΠΑΣΟΚ η έλευση των λαθραίων στην Αθήνα!!!! 

«Θα έπρεπε ο κ. Πεταλωτής, πριν τοποθετηθεί, να είναι πιο προσεκτικός. Ας μάθει, λοιπόν την αλήθεια:

Το “ταξίδι αναψυχής” των μεταναστών συνεχίζεται ανεμπόδιστα, με την ευγενική χορηγία της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Όμως πλέον, προκύπτει μείζον πολιτικό θέμα από τις αποκαλύψεις σχετικά με τη διασύνδεση της κυβέρνησης Παπανδρέου με το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών που σχεδίασε και διοργάνωσε την περιοδεία των μεταναστών.
Γιατί πέραν της χρηματοδότησης της οργάνωσης -μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης– που αποκαλύφθηκε σήμερα, η διασύνδεση της κυβέρνησης με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, προκύπτει και από την κάλυψη των ταξιδιών του –μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών του κ. Ραγκούση- και σε μέρη πέραν της Ελλάδας.
Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Παπανδρέου, οφείλουν πλέον άμεσα να απαντήσουν, τόσο για την εμπλοκή τους στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν, όσο και για την πραγματική τους σχέση της με το Φόρουμ και τον Πρόεδρό του».
Επισυνάπτεται η απόφαση επιχορήγησης του ΥΠ.ΕΣ.
--------


Από το Δεξί Εξτρέμ.

1 σχόλιο:

  1. Η Υπονη έχει και τα όρια της . ως ποτέ ο ελληνικός λαός θα πληρώνει την βλακεία, την ανεπάρκεια , την ανευθυνότητα ,την καλοπέραση, κλπ ,του κάθε ανεύθυνου πολιτικού. έχουν πάρει τα πάντα από μισθωτούς ,εργάτες συνταξιούχους και ζητούν από αυτούς να πληρώνουν από την φορολογία που τους επιβάλουν , μη φιλοκυβερνητικές οργανώσεις πολυτελή αυτοκίνητα σε πρυτάνεις πανεπιστημίων ,προέδρους ΔΕΚΟ κλπ και οποίες άλλες σπατάλες κανουν.ας προσέξουν…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου