Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...


Aγαπητοί Τουρκόφιλοι , Τουρκολάγνοι και Τουρκοϋπάλληλοι που εργάζεστε για την υπόθεση της Ελληνοτουρκικής Διακυβέρνησης. Κλείνοντας η χρονιά και καθώς ακούγονται πολλά για την πρόθεσή σας να παραδώσετε την Ελλάδα μας σε λαχταριστές μερίδες στους Τούρκους, ένας Έλληνας οικογενειάρχης νιώθει την ανάγκη να σας στείλει αυτή την επιστολή και να μοιραστεί μαζί σας τις σκέψεις και τις ανησυχίες του....


Εμείς που δεν φάγαμε μαζί σας τα χρόνια μετά την Μεταπολίτευση, παρακολουθούμε με συγκίνηση την προσπάθειά σας για εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στο ΔΝΤ και παραχώρηση τμημάτων ή και όλης της Ελλάδος στο υπό διαμόρφωση νεοοθωμανικό σχήμα. Από χρόνια προετοιμάσατε την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας με τον πιό ύπουλο τρόπο, αποδομώντας την εκπαίδευση των παιδιών μας, υποσκάπτωντας την ιστορική μνήμη, αποδομώντας το ηθος και τις αξίες της Ελληνικής Ψυχής και διαφημίζοντας σε όλους τους τόνους τις διαχρονικές αρετές της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και των Νεοτούρκων. O ίδιος ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης έφτασε πρόσφατα να δηλώσει σε ομιλία του στην Οξφόρδη μπροστά σε κοινό και ξένους επισήμους ότι την Επανάσταση του 1821 την έκανε «ένα μάτσο αγράμματων και αδαών χωρικών που μετά βίας μιλούσαν ελληνικά» και ότι οι σύγχρονοι Έλληνες πάσχουν από τη ψευδαίσθηση ότι είναι απόγονοι του Περικλή.

Αλλά για πολλά χρόνια τώρα , ο τροπος να πετύχεις και να κάνεις καριέρα στην πολιτική και στα ΜΜΕ ήταν να φτύνεις ότι ελληνικό. Φάγατε, διαγουμίσατε, ρημάξατε, μαγαρίσατε, αλλά δε χορταίνετε, να μας φάτε όλους. Ξερογλείφεστε, γιατί στο πιάτο της εσχάτης προδοσίας μένει ακόμα πολύ ψαχνό, τα πιο όμορφα νησιά, κι η Ξάνθη σερβιρισμένο πάνω σε χρυσό, πετρέλαιο και ουράνιο, αμύθητης αξίας.

Kατανοούμε πλήρως την αγωνία σας για να ενωθούν και πάλι οι δύο λαοί σε μια ζεστή αγκαλιά. Φτάσατε στο σημείο να επιδιώξετε τη διάλυση της Ελληνικής Οικονομίας και της Ελληνικής Κοινωνίας και να διευκολύνετε την άοπλη εισβολή εκατομμυρίων παρανόμων μεταναστών στην πλειοψηφία μουσουλμάνων σε μια μεθοδευμένη προσπάθεια να βρεθεί ο ελληνικός λαός με άδειες τσέπες ,άνεργος και χωρίς ελπίδα προ τετελεσμένου ώστε να ξεπουλήσετε τη χώρα και να πάρετε τις προμήθειές σας.

Μακριά από έναν Έλληνα κάθε λογής ρατσισμός, αλλά μακρύτερα ακόμα η εθνοκτόνος κερδοσκοπία, ο επιλεκτικός ανθρωπισμός και η αδηφάγος υποκρισία σας. Ζήσαμε πολλούς αιώνες με τους Τούρκους και άλλους λαούς-μαζί τους αλλά χώρια. Τους γνωρίζομε και μας γνωρίζουν. Δεν υποστηρίζομε ότι είμαστε καλύτεροι αλλά ότι είμαστε και θα παραμείνομε Έλληνες και όχι ανώνυμα κομμάτια κρέας για τη μηχανή τουρκικού κιμά που σχεδιάζετε.
 
Πιστεύετε ειλικρινά ότι θα είμαστε πιο ευτυχείς και ασφαλείς εάν παραδόσομε την εθνική μας κυριαρχία και τους φυσικούς μας πόρους για συνεκμετάλλευση στην Τουρκία; Εάν διαλύσομε το Στρατό μας κι εγκαταλειφθούμε ανυπεράσπιστοι στους καλόπιστους γείτονές μας; Η τελευταία σελίδα φιλίας στο βιογραφικό τους: η εισβολή και ο διαμελισμός της Κύπρου.

Πριν καταλήξομε εκεί, δεν πρέπει να δούμε, μήπως υπάρχει διέξοδος από την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχομε έρθει; Ποιές λύσεις μπορούμε να βρούμε άμεσα; Θα πρέπει να φανούμε ρεαλιστές. Δεν έχομε το χρόνο να ξανά-ανακαλύψομε τον τροχό, αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παραδείγματα των επιτυχιών άλλων εθνών. Μπορεί κανείς να διδαχθεί πολλά από την αντιμετώπιση του επαχθούς χρέους και του ΔΝΤ από τον Ισημερινό, την Αργεντινή και την Ουγγαρία και Ισλανδία. Μπορεί κανείς να αντλήσει διδάγματα απότο σύστημα εκπαίδευσης της Φινλανδίας, τα ορκωτά (λαϊκά) δικαστήρια των ΗΠΑ, το σύστημα Υγείας της Γαλλίας και της Ιαπωνίας, την παλλαϊκή άμυνα και εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια του Ισραήλ και την εμπειρία άμεσης δημοκρατίας της Ελβετίας, το σύστημα σωφρονισμού της Νορβηγίας , και γενικά οποιαδήποτε άλλη διεθνή εμπειρία με θετικά αποτελέσματα θα μπορούσε να αποβεί χρήσιμη στη χώρα μας, στη διαδικασία της εξόδου από τη σημερινή κρίση.

Για την περίπτωσή σας, όμως τι να σκεφτεί κανείς; Παρακολουθώντας σας να εργάζεστε για το διαμελισμό της χώρας σκέφτεται κανείς ότι είναι καιρός να διδαχτούμε κι εμείς κάτι τις από την εμπειρία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, την οποία τόσο μας έχετε παινέψει. Φάνηκε πράγματι ιδιαίτερα αποτελεσματική στον τομέα της τήρησης αυστηρής πειθαρχίας και νομιμοφροσύνης ανάμεσα στους ανθρώπους που κατείχαν -όπως κάποιοι από σας- υπεύθυνες δημόσιες θέσεις. Οι τιμωρίες σε περιπτώσεις προδοσίας και κατασκοπίας, ήταν αυστηρότατες: Κρέμασμα από τσιγκέλι, Σταύρωμα και Διαπόμπευση, Κρεμάλα, Παλούκωμα, Πυρωμένο καπελλάκι, ο Προδότης Οβίδα και άλλα. Σκληρά και αποτρόπαια αποτρεπτικά μέτρα, αλλά αποτελεσματικά1.

Κατά το Νέον Έτος 2011 όλοι όσοι υπηρετείτε τη χώρα (την Ελλάδα) σε υπεύθυνες θέσεις, κρατήστε ζωηρή στο νου και την καρδιά σας, τη σκέψη των χιλιάδων Ελλήνων που σκέφτονται για σας:

Εάν σκέφτεστε να μας πουλήσετε, σε κανένα νέο συνωστισμό, θα πάρετε τ’ αρχίδια μας! Να ξεπουλήσετε το δικό σας βιός κι όχι αυτά που δεν σας ανήκουν. Κι αν δεν σας αρέσει καλό κατευόδιο. Αδειάζετέ μας τη γωνιά, να ξεβρωμίζει ο τόπος! Συγχωρήστε τον απλό και ίσως λίγο οξύ τρόπο που εκφραζόμαστε αλλά προερχόμαστε από αδαείς και άξεστους παππούδες και γιαγιάδες και μανάδες και πατεράδες με ψευδαισθήσεις. Όλοι τους, όμως είχαν να μαρτυρήσουν τις προσωπικές τους ιστορίες ελληνοτουρκικής φιλίας.

Ένας Έλληνας

1Α. Κρέμασμα από τσιγκέλι. Εκατοντάδες τσιγκέλια, σαν αυτά που χρησιμοποιουν οι χασάπηδες διακοσμούσαν τον εξωτερικό τοίχο ενός πύργου στο Εμινονού, της Κωσταντινουπόλεως. Ο κατάσκοπος, γυμνός και δεμένος εκτοξευόταν από ένα γερανό πάνω στα τσιγκέλια και το ξεσκισμένο σώμα του παρέμενε σε κοινή θέα, στέλνοντας ένα αυστηρό μήνυμα για το κοινό καλό.

Β. Σταύρωμα, ιδιαίτερα για τους κατασκόπους. Ο κατάσκοπος ακινητοποιούνταν στο σταυρό, ολόγυμνος με χέρια και πόδια ανοιχτά. Αναμμένα κεριά καρφώνονταν σε ευαίσθητα σημεία και πάνω σε γκαμήλα τον γύρναγαν στην Πόλη όλη μέρα. Εάν ήταν ακόμα ζωντανός το βράδι τον κρεμούσαν.

Γ. Παλούκωμα, ένα βασανιστήριο που το είχαν αναγάγει οι Οθωμανοί σε αποτρόπαια τέχνη. Το θύμα συχνά περνούσε μερόνυχτα αγωνίας και οδύνης πριν εκπνεύσει.

(ήρθε με e-mail στο taxalia)

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑ-
    ΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Η
    ΑΛΛΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.

    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ,ΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ, Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟΥ ΣΑΚΟΥ,ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ 6 Ή 7 ΑΔΈΣΠΟΤΩΝ ΓΑΛΩΝ,ΕΡΜΗΤΙΚΟ
    ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΚΟΥ ΜΕ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΟΜΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗ
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΣΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
    ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛ.ΛΑΜΟΓΙΟ+7 ΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ
    ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΛΙΜΝΗ Η ΧΕΙΜΑΡΟΣ Η ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟ
    ΟΜΩΣ ΒΑΘΟΣ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ
    ΛΑΜΟΓΙΟΥ ,ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω αλλα ο σακκος να πετιεται σε μηχανη ουδετερωσης τοξικων αποβλητων , για λογους οικολογικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου