Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (!)

Σήμερα οι γερμανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ανιχνεύτηκε διοξίνη και σε φάρμες χοίρων στην περιοχή της κάτω Σαξωνίας και μάλιστα το κρέας περιείχε ποσότητες κατά 70% πάνω από το επιτρεπτό όριο… Φυσικά ακολουθούν θανατώσεις ζώων και μεγαλύτερη έλεγχοι τροφίμων στα παράγωγα χοιρινών που προέρχονται από την περιοχή…

Η κατανάλωση διοξινών μπορεί να προκαλέσει σοβαρές διαταραχές ή και βλάβες στο αναπαραγωγικό ανθρώπινο σύστημα, το ανοσοποιητικό, κ.ά.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι γερμανικές αρχές γνώριζαν από τον προηγούμενο Μάρτιο και τίποτα δεν αποκαλύφθηκε για να προστατευθεί η δημόσια υγεία.
Ακόμη και σήμερα οι αρχές δηλώνουν ότι δεν απειλείται η ζωή των ανθρώπων από την κατανάλωση αυτού του κρέατος, αφού η ποσότητα δηλητηρίου είναι μικρή για τον ανθρώπινο οργανισμό ακόμη κι αν βρίσκεται πάνω από τα επιτρεπτά όρια…

Το ότι είναι μολυσμένο το κρέας που παράγουν δεν φαίνεται να τους συγκινεί και τόσο!

Αυτό που σκέφτομαι διαβάζοντας σήμερα όλα αυτά είναι ότι την ίδια περίοδο που γίνονταν όλα αυτά στην Γερμανία με τις διοξίνες, η Ελλάδα δέχονταν μια χυδαία επίθεση που άγγιζε τα όρια του ρατσισμού. Για το πόσο διεφθαρμένοι είναι οι Έλληνες, ότι δεν δουλεύουν, ότι κοιτάνε μόνο πώς να κλέψουν, και απεδείχθη αργότερα ότι σε αυτές τις απόψεις συνηγορούσε κι ο ίδιος μας ο πρωθυπουργός…

Αυτή η υποκρισία ειλικρινά προκαλεί οργή. Οργή όχι για τον γερμανικό λαό που κι αυτός θύμα είναι, αλλά για την λογική της εξουσίας, οποιασδήποτε κι οπουδήποτε. Γιατί οι ηγέτες έχουν χάσει το μέτρο και το νόημα του καθήκοντός τους και φτάνουν στο σημείο να λειτουργούν ως σύμβουλοι και μανατζερ εταιρειών και συμφερόντων, ενώ οι πολίτες που “ υπηρετούν” κατά τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, μαζοποιούνται και μετατρέπονται σε αριθμούς, σαν σε φυλακή του 70.

Φυσικά, επειδή όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς, σαν σκέψη και μόνο βρε αδερφέ, ένα διατροφικό σκάνδαλο στην καρδιά της Ευρώπης σ’ αυτούς τους ταραγμένους καιρούς μήπως θα ήταν και ένα τέλειο άλλοθι για να επιβληθούν κανόνες για τον πλήρη έλεγχο της τροφής; Ήδη στην Αμερική έχουν δρομολογηθεί πολλές παρόμοιες νομοθετικές πρωτοβουλίες και δεν είναι απίθανο μια των ημερών να ποινικοποιήσουν και τον δυόσμο στην γλάστρα του μπαλκονιού αν στα φύλλα του δεν έχει barcode….

αἰέν ἀριστεύειν

3 σχόλια:

  1. Η οργή φίλε μου είναι ΚΑΙ για το γερμανικό λαό, διότι όλα αυτά τα χρόνια αποδέχονταν το κατεστημένο ... μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις επιδεικνύονταν ως οι άψογοι, οι τίμιοι, οι δίκαιοι. Οργή και για τον ελληνικό λαό που αποδέχτηκε και αποδέχεται το ίδιο κατεστημένο. Ιδιαίτερα μετά τα σκάνδαλα των υποβρυχίων που γέρνουν, τα της SIEMENS, κλπ.

    Ακόμα και τα γερμανικά αυτοκίνητα που έχουν πλημμυρίσει την Ελλάδα, παρουσιάζουν πλέον κατασκευαστικά προβλήματα, όμως οι αγοραστές συνεχώς εθελοτυφλούν.

    Τελικά, θύματα είναι μόνο οι άνθρωποι που υποφέρουν και ουδέποτε στήριξαν αυτό το σάπιο κατεστημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και έχω την ίδια οργή γι' αυτούς αλλά να πω τον αντίλογο τους δώσαμε το δικαίωμα να μας βλέπουν έτσι γιατί κανένας από τους δικούς μας μέχρι τώρα δεν τους έδειξε το πόσο αξίζουμε . Όσο για τις διοξίνες σε αυτές τις οργανωμένες κοινωνίες είναι πιο εύκολο νομίζω να τα κουκουλώνουν δεν είναι σαν εμάς που αν γίνει κάτι θα το πάρουν τα βρομοκαναλα και θα το προβάλουν όπως θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανησυχείς για τα ηφαίστεια...

    Και πέρυσι τα ίδια κάνανε. Παρμενίωνας είναι. Οχι πόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου