Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...

Η κυβέρνηση ποινικοποίησε πρόσφατα σε βαθμό κακουργήματος την καθυστέρηση πληρωμής του ΦΠΑ από τους εξαντλημένους και εξαθλιωμένους μικροεπιχειρηματίες και όμως κανένας δεν απαντά σε βασικά ερωτήματα για το πως φτάσαμε ως εδώ.




Τα περισσότερα κράτη του κόσμου είναι σήμερα υπερχρεωμένα.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το χρέος τους ανέρχεται σε περίπου 40 τρις-εκατομμύρια!!

Το πρώτο μεγάλο ερώτημα είναι: Σε ΠΟΙΟΥΣ χρωστάνε τα κράτη όλα αυτά τα χρήματα?

Σε τράπεζες ?

Σε ιδιώτες ?

Σε μορφώματα-φαντάσματα ?

Σε ποιες χώρες ανήκουν άραγε οι άνθρωποι-φαντάσματα πίσω από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που μπορούν και δανείζουν τέτοια τερατώδη ποσά στις κυβερνήσεις όλων αυτών των κρατών και έχουν το θράσος να ανεβάζουν με ανίερα κόλπα συνεχώς τα επιτόκια ?

Σίγουρα σε τελική ανάλυση είναι άνθρωποι υπαρκτοί, με σάρκα και οστά χωρίς ψυχή βέβαια ή μάλλον την ψυχή τους την έχουν πουλήσει στο διάβολο.
Γιατί όμως οι κυβερνήσεις των κρατών στις οποίες ανήκουν αυτοί οι “κύριοι ” δεν εισέπραξαν ποτέ τους φόρους που δικαιούνταν από τα υπερκέρδη τους ?

Και το δεύτερο μεγάλο ερώτημα ….

Εάν τα κράτη είχαν εισπράξει αυτούς τους φόρους, θα είχαν πτωχεύσει ??

Γιατί άραγε δεν προσπαθούν οι κυβερνώντες να συλλάβουν αυτούς τους μεγαλο-φοροφυγάδες των τρισεκατομμυρίων αλλά ζητάνε από τους εξαθλιωμένους μικροεπιχειρηματίες και τον δύστυχο λαό να πληρώνουν όλο και μεγαλυτέρους και αβάσταχτους φόρους για να εξοφλούν τους δανειστές οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν επί τόσα χρόνια τους λαούς που δάνεισαν ?

Και το τρίτο μεγάλο ερώτημα : Με ποια “super-κομπίνα” τόσοι λίγοι απέκτησαν τόσα πολλά ?

Ποιος θα απαντήσει άραγε σε αυτό το μεγάλο ερώτημα που έρχεται στα χείλη όλων αυτών των κακομοίρηδων μικροεπιχειρηματιών που θα πάνε φυλακή γιατί δεν απέδωσαν το ΦΠΑ ?

Ποια αδικία ή καλύτερα ποιο έγκλημα είναι μεγαλύτερο από αυτή τη διεθνή φορολογική αλητεία-αμνηστία ?

Δεν θα έπρεπε αυτής της τάξεως η φοροδιαφυγή να συμπεριληφθεί στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ?

Δεν θα έπρεπε οι λαοί -αφού οι κυβερνήσεις και τα δικαστήρια είναι ανίκανα- να αντιπαρατεθούν από μόνοι τους σε αυτά τα τέρατα της φοροκλοπής που με την συμπαιγνία επίορκων πολιτικών απέκτησαν αμύθητα πλούτη και ενορχήστρωσαν όλους τους πολέμους για να τα αυξήσουν, όπου τόσα εκατομμύρια αθώων σκοτωθήκαν, ξέχωρα από αυτούς που αυτοκτόνησαν από απελπισία ή πέθαναν από πείνα εξαίτιας αυτής της απάνθρωπης απληστίας αυτών των λίγων ανθρωπόμορφων τεράτων ?

Και το τέταρτο μεγάλο ερώτημα:
Είναι μόνο εβραϊκά συμφέροντα πίσω από όλες αυτές τις τράπεζες και τα μορφώματα ή έχουν μαζί τους και αρκετούς “μαλακούς” όπως ονομάζουν τους μη Εβραίους?

Με τόσο πλούτο στα χέρια τόσο λίγων, οι οποίοι έχουν “κοινά” συμφέροντα, είναι δυνατόν να μην διαφθείρουν με μίζες όσους πολιτικούς αντιστέκονται στις επιθυμίες τους ?
Δεν τούς είναι πανεύκολο με πλούσιες παροχές να κατευθύνουν το πολιτικό, στρατιωτικό και δικαστικό κατεστημένο και με τις παρακρατικές οργανώσεις που διαθέτουν άλλα και τις ΜΚΟ (διάβαζε αντεθνικές ομάδες) να προωθούν το στόχο της παγκόσμιας κυριαρχίας τους που την ονομάζουν κατ’ ευφημισμό παγκοσμιοποίηση ?

Και το τελευταίο μεγάλο ερώτημα :
Ποια θα έπρεπε να ήταν η αντιδραση των λαών που κατάλαβαν ότι τόσο μεγάλος, παράνομος και ανήθικος πλούτος συγκεντρωμένος σε τόσο λίγα βρώμικα χέρια και άρρωστα μυαλά μπορεί να σκλαβώσει για πάντα όχι μόνο τους ίδιους αλλά και ολόκληρα έθνη ?

Ίσως μία και μόνη……… ???

Από το U-DEMAND

2 σχόλια:

  1. "Σε ΠΟΙΟΥΣ χρωστάνε τα κράτη όλα αυτά τα χρήματα?"
    -Σε οικογένειες τύπου Ροκφέλερ και ΣΙΑ... Οι οποίοι κατασκευάζουν όπλα (τα οποία πωλούν και στις δύο μαχόμενες πλευρές) , ελέγχουν την ενέργεια, την τεχνολογία, τις ίδιες τις κυβερνήσεις και τους λαούς!
    "Γιατί όμως οι κυβερνήσεις των κρατών στις οποίες ανήκουν αυτοί οι “κύριοι ” δεν εισέπραξαν ποτέ τους φόρους που δικαιούνταν από τα υπερκέρδη τους ?"
    -Επειδή, και αυτά τα κράτη, από τους ίδιους δανείζονται, και από τους ίδιους διοικούνται μέσω εναλλακτικών μαριονετών. (Τα ίδια θα λέμε;)
    "Εάν τα κράτη είχαν εισπράξει αυτούς τους φόρους, θα είχαν πτωχεύσει ??"
    -Ας κοιτάξουμε λίγο μακρύτερα... Το πρόβλημά μας (τους) είναι οι φόροι; Αν δεν υπήρχε χρέος, δεν θα υπήρχε χρήμα, το ένα τρέφει το άλλο!!
    "Και το τρίτο μεγάλο ερώτημα : Με ποια “super-κομπίνα” τόσοι λίγοι απέκτησαν τόσα πολλά ?"
    -Πολύ απλό!! Παραθέτω μια απλή περίπτωση (από τις πολλές). Έστω κάποιο κράτος, "ζητά" (δανείζεται) χρήματα από κάποια τράπεζα. Εκδίδει λοιπόν κρατικά ομόλογα, τα οποία ανταλλάζει με τα εκδοθέντα τραπεζογραμμάτια.
    Εδώ είναι το μεγάλο κόλπο. Η τράπεζα από το ποσό των τραπεζογραμματίων που εξέδωσε από αέρα, (χαρτιά μηδενικού αντικρίσματος), έχει δικαίωμα αφαιρώντας το 10% να το "κρατήσει" ως αποθεματικό. Δηλαδή, εξέδωσε αέρα, τον πούλησε με τόκο και τον αυγάτισε κιόλας!!!
    "Ποια θα έπρεπε να ήταν η αντίδραση των λαών που κατάλαβαν ότι τόσο μεγάλος, παράνομος και ανήθικος πλούτος συγκεντρωμένος σε τόσο λίγα βρώμικα χέρια και άρρωστα μυαλά μπορεί να σκλαβώσει για πάντα όχι μόνο τους ίδιους αλλά και ολόκληρα έθνη ?"
    -Να κόψουν τον "ύπνο", την τηλεόραση, τα κουτσομπολιά, το "χόρτο", τον καναπέ, τον ωχαδερφισμό, τη σοβαροφάνεια, τον εγωισμό...
    Να ανοίξουν τα μάτια, τα αυτιά, τα μυαλά, τα στόματα...
    Να αρχίσουν να σκέφτονται, να συζητούν, να μοιράζονται, να γράφουν, να φασκελώνουν, να αντιδρούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου